Удари са француског носача авиона

Француски авиони ће од сутра моћи да изводе ударе на циљеве Исламске државе са носача авиона постављеног у источном Медитерану, рекао је француски министар одбране Жан-Ив ле Дријан.

Свијет 22.11.2015 | 17:30
Удари са француског носача авиона

"Носач авиона ће бити оперативан од сутра", рекао је Ле Дријан за радио Европа 1, девет дана након напада у Паризу у којима је погинуло 130 људи, преноси АФП.

Истовремено, француски министар је додао да је Француска предузела све мере предострожности за случај хемијског или биолошког напада, за који ризик постоји.

Ле Дријан је додао да француске власти не искључују ништа након серије напада у Паризу.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микић

22.11.2015 17:06

Бомбардовање из ваздуха Сјеверних Вијетнама од стране САД цијели демократски свијет је осудио КАО насиље. Не верујем да ће бомбардовањем ИД моћи да се реши проблем муслиманског тероризма јер једно насиље изазива друго и тако редом све док се човјечанство не врати у праисторијско доба Мојсијевог закона "око за око,зуб за зуб!" Осим тога ИД неће моћи бити уништена док се она не буде пешадијом освојена, а то значи да јахачи апокалипсе са неба требају да сиђу на земљи и као јунаци са териристма мегдан да подјеле па коме пита а коме тепсија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тепсија

22.11.2015 17:38

Ја.

Name

Судија

22.11.2015 22:11

Не лупетај.