АС тврди: Атлетико жели ''српског Месија''!

Шпански лист "АС" тврди да Атлетико Мадрид преговара са представницима Андрије Живковића, кога Европљани називају "српски Меси".

Фудбал 22.11.2015 | 22:20
АС тврди: Атлетико жели ''српског Месија''!

Живковићу на крају сезоне истиче уговор са Партизаном, црно-бели се надају да ће да задрже 19-годишњег репрезентативца, али имају право на само 25% његовог уговора.

АС истиче да је Живковић кључни играч Партизана и најмлађи репрезентативац у историји Србије, те са се левоноги фудбалер сјајно сналази на обе крилне позиције

Шпанци тврде да су за Живковића били заинтересовани Арсенал, Тотенхем, Валенсија и Виљареал, али да је он остао у Партизану, те подсећају да су црно-бели прошлог лета одбили понуду Сент Етјена вредну осам милиона евра.

АС посебно наглашава да је Живковић рођени победник, истиче га као једног од кључних играча У-20 репрезентације Србије која је постала првак света под вођством Вељка Пауновића прошлог лета на Новом Зеланду.

Живковић је ове сезоне постигао девет голова на 19 утакмица, од чега четири у европским мечевима, а паузирао је протеклих неколико недеља због повреде.

Коментари / 0

Оставите коментар