Кеба је најавио лом на свадби

- Млада ће, сигуран сам, бити прелепа. Срећан сам због Северине и Игора и желим им дуг брак и за почетак једну бебу - каже Саша за “Блиц”.

Забава 21.11.2015 | 12:42
Кеба је најавио лом на свадби

На гала венчање Игора Матића, наследника Драгана Којића Кебе и хрватске звезде Северине Вучковић, 22. новембра у хотелу “Краун плаза”, Саша Матић ће ићи са супругом Анђелијом.

Иако долази као гост, Матић је спреман да отпева све нумере које младенци и њихове фамилије и пријатељи буду желели. Очекује добар провод, који му је младожењин отац и најавио.

- Разговарао сам са Кебом. Видео сам да је узбуђен и да једва чека тај дан, а најавио је прави лом и супер провод. Знам да ће бити доста наших колега међу гостима, тако да мора бити добра свадба. Засад младенци нису изразили жељу шта би волели да им ја певам, али сигурно је да ћу са радошћу певати све што буду желели и они и њихове званице. Узбуђен сам што ћу са младом извести нашу дуетску песму “Море туге”, на коју сам поносан. Нема свако привилегију да пева са младом - каже певач смејући се.

Будућа снајка Северина Вучковић и будући свекар Драган Којић
Матић је спремио и свадбени поклон, али сматра да о тим стварима није умесно говорити јавно. Међутим, не крије шта ће Игору и Северини пожелети:

- Свакако да ћу им пожелели дуг и срећан брак и да брзо добију дете, што и јесте суштина сваког брака. Северина већ има сина, али треба да роди децу и са Игором. Изабрала је правог мужа, а и правог свекра.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар