Шта нам доносе Венера и Марс у Ваги

Шта нам то доносе Венера и Марс у Ваги...

Занимљивости 21.11.2015 | 12:30
Шта нам доносе Венера и Марс у Ваги

Наглашен друштвени живот, због потраге за партером

Лијепа, углађена, ушминкана, мирисна, заносна, шармантна, чулна, али не и анимална. Манире, одмјереност и култура су на високом нивоу. Тежи се идеалу љепоте. Ако га не налазимо у љубави и блиским љубавним односима (што је у суштини врло тешко), замјену тражимо ходочастец́и по јавним манифестацијама, тражец́и тај апсолут, то савршенство естетике, па бирамо лијепу књижевност, позоришне представе, концерте, умјетничке галерије и остала догађања за која мислимо да могу да задовоље високе критеријуме. У сваком случају, наглашен је друштвени и културни живот.

Узбуђење, адреналин

Немојте да допустите страховима и неповјерењу да наруше или униште однос. Сврха Урана је да вас гурне у авантуру, доведе пред готов чин и поремети неутралност таса на ваги. Траже се узбуђење и адреналин. Водите рачуна, јер тајне везе могу бити раскринкане.

Пуно борбе на љубавном пољу

Уз Венеру у Ваги се налази и Марс и ту ће бити до 3. јануара наредне године. Он сигурно не доноси мир и благостање, вец́ пред вас ставља разне изазове и препреке, тако да вас очекује много борбе на љубавном плану.

За оне који су у стабилним и здравим везама, ово није опасно период, али за све чији су односи на стакленим ногама може бити доба изазова, свађа, прекида. За слободне је ово вријеме када могу да сретну потенцијалне партнере.

Напокон ц́емо прогледати

Меркур ц́е почетком сљедец́е недјеље бити у коњункцији са Сатурном, који доноси систематичан, аналитичан, конструктиван, хладан и прагматичан ум. У тих неколико дана можемо видјети врло јасну слику (о чему год да се ради), открити тачно што желимо и како желимо. Бацамо се на остварење дугорочнијих планова и радимо на разним стратегијама, свако према сопственим потребама.

Такође, ово је вријеме када би требало припазити на обец́ања и строго их се држати, највише у смислу правовремености. Обавити све зацртано на вријеме, тако да кроз свакодневицу можемо иц́и мирне савјести.

Очекују вас тешки разговори, али и проналазак рјешења.

Извор: НН

Коментари / 0

Оставите коментар