Живковић о нападима да је примао сумњиве голове...!

Оптужују ме кукавице! Смена на голу Партизана дошла је неочекивано. Живко Живковић је био неприкосновен, али га је нови тренер Љубинко Друловић склонио са гол-црте.

Фудбал 21.11.2015 | 15:20
Живковић о нападима да је примао сумњиве голове...!

У ФК Партизан никако се не стишава бура. Оптужује се Живко Живковић, по неким гласинама блиским људима из клуба, да је поједине голове примио намерно.

Голман црно-белих је шокиран тим наводима.

- Не могу да верујем да је неко могао да пласира такву информацију. Па, људи, ја сам породичан човек, не играм се с каријером нити бушим неког из управе - после краћег шока је рекао за “Блиц” Живко Живковић.

Он је наставио у много оштријем тону.

- Како их није срамота? Ко год да је то рекао, треба да се стиди. Нека дође и каже ми то у очи. Једноставно сам у паду форме, видите да је тако с целом екипом. Покушавају да блате Партизан, али им неће проћи. Потпуно ми је савест мирна, живим прави спортски живот. Али тако је то. Када иде добро, најбољи сте. Одмах се траже кривци када нешто пође лоше.

Нови тренер Љубинко Друловић неочекивано га је склонио с гола.

- То је одлука шефа стручног штаба и морам да се помирим с њом. Радим максимално на тренинзима и на мени је да покажем да заслужујем место међу стативама.

Њему свакодневно доводе замене, још од краја летњег прелазног рока се лицитира с именима.

- Партизан је велики клуб, на свакој позицији мора да има најбоља решења. Не зависи од мене да ли ће довести још неког голмана. Искрен да будем, не читам вести, фокусиран сам само на терен.

Појављују се нагађања да би Живко могао да промени клуб, пошто више није у првом плану.

- Имам важећи уговор и док је тако - ја сам Партизанов играч. Максимално се трудим да повратим место у првој постави. Покушаћу да уверим тренера да треба да браним. О одласку из Партизана не одлучујем ја, то је право питање за људе из клуба.

Црно-бели приказују партије испод сваког нивоа, већ доста заостају за главним конкурентом.

- Партизан је велики клуб и навијачи су навикли на победе. Када њих нема, јасно је да се појави незадовољство. Нисам задовољан досадашњим резултатима, ушли смо у кризу и надам се да ћемо се после репрезентативне паузе извући из ње - прижељкује Живковић.

Фудбалере Партизана до краја јесењег дела сезоне очекују две битне утакмице у Лиги Европе, али и утакмице у домаћем првенству.

- Још је рано да размишљамо о утакмицама у Европи. Идемо корак по корак. Прва следећа утакмица нам је против Новог Пазара и ту ћемо покушати да изађемо из лоше серије победом.

Фудбалерима и стручном штабу Партизана ће од данас бити удобније на клупи. Столице реномиране фирме „Спарко“ стижу на стадион црно-белих и „дебитоваће“ сутра против Новог Пазара (15) у 18. колу Суперлиге. Ово је прилика да се Партизан реваншира Пазарцима за пораз (3:2) у првом делу.

Коментари / 0

Оставите коментар