Челси даје 43.000.000 евра за најбољег нападача Европе!

Да ли је то Мурињо пронашао решење за своје проблеме?

Фудбал 23.11.2015 | 10:00
Челси даје 43.000.000 евра за најбољег нападача Европе!

Дијего Коста, Лоик Реми и Рамадел Фалкао постигли су заједно тек три гола ове сезоне у Премијер лиги, па је јасно да Жозе Мурињо у зимском прелазном року жели да ангажује свежу крв на месту нападача. Многа имена се помињу као његове жеље, а поседње у низу је Алекс Тешеира.

Бразилац је најбољи стрелац у Европи ове сезоне. Постигао је 21 гол у 22 наступа за Шахтјор, а енглески Стандард пише како би његова цена могла добрано да испразни касу Плаваца, пошто се претпоставља да га Украјинци неће пустити испод 30.000.000 фунти, што је око 43.000.000 евра.

Сам Тешеира недавно је изјавио како не би имао ништа против доласка на Стамфорд Бриџ...
"Имам понуду. Задовољство ми је да вас обавестим да Челси жели да ме ангажује. Надам се да ће до трансфера доћи у јануару", казао је једном приликом Бразилац.

С обзиром да је ове сезоне већ играо за Шахтјор у Лиги шампиона Алекс Тешеира не би могао да помогне шампиону Енглеске у елитном такмичењу, али то очигледно није много важно Жозеу Мурињу, пошто му је превасходни циљ да поправи пласман у Премијершипу и покуша да се домогне четврте позиције.

Коментари / 0

Оставите коментар