Ево зашто имамо овако лијепо вријеме!

У току је рат против човечанства!

Свијет 20.11.2015 | 08:35
Ево зашто имамо овако лијепо вријеме!

Ових дана житељи Европе су изненађени климом која је напросто невероватна. Температуре у овој касној јесени далеко су од онога на шта смо навикли. Збуњени су људи, животиње али и биљке, којима оваква температура није природна па је тако немогуће не размишљати о томе ко има заправо користи од климатског хаоса.

Одговор је једноставан - Имигранти! На стотине хиљада имиграната свих ових месеци долази у Европу. Међутим, због изузетно повољне климе према УНХЦР-у, још 600.000 људи тек треба да дође на Стари континент. Како најављују, блага зима може и повећати овај број, а Европа још нема никакав план за смањење броја избеглица.

УН због тога најављују велику катастрофу. Упозоравају како је море око грчких острва мирно, а температуре око балканских рута су итекако подношљиве, због чега се очекује велики талас имиграната управо на балканску руту. Дакле, овако топле зиме могу да значе да талас уопште неће стати, а постоји велика могућност да је то неко тако и осмислио. Јер циљ елите није да мигрантски талас престане, већ да доведе до потпуног уништења Европе.

Виктор Орбан недавно је јасно рекао да поједини европски владари контролишу имигрантски талас. Сорош то индиректно и признаје говорећи "Ја сам за свет без граница". Међутим за овакву инвазију Блиског истока на тло Европе потребно је средити све, па и климатске услове, пише портал дневно.хр Како УН знају да ће доћи још пола милиона имиграната због лепог времена и благе зиме?

Наиме, многи људи не верују да се климом може управљати и нажалост, у великој су заблуди. Почетком ове године професор Алан Робок са Универзитета Рутгерс у Њу Џерсију јавио је медијима да је добио мистериозни телефонски позив.

"Назвали су ме консултанти који раде за ЦИА-у и рекли да би волели да буду обавештени уколико неко контролише климу у свету" рекао је Робок.

Потом су такође питали, ако ми контролишемо климу других, да ли би и они то могли да сазнају? Професор Робоцк један је од бројних научника широм света који интензивно истражује како манипулисати временским приликама, наравно у сврху климатских промена.

Реч је о техникама такозваног геоинжењеринга – од "стварања" облака, у којима хемикалије које испуштају авиони могу изазвати падање кише, до планова попут слања дивовских огледала у свемир, која би одбијала светлост Сунца и хладила Земљу али и на исти начин је и загревала – све према потреби.

Робок је на оба питања људи из ЦИА-е дао исти одговор: да неко покушава да се умеша у климу на глобалном нивоу, то би било уочљиво, али само научницима. Дакле не и обичном народу.

Робок је такође упозорио да се клима одувек користила као оружје напоменувши да је ЦИА "стварала"облаке и изнад Кубе како би падала киша и уништила жетву шећера. Дакле, ЦИА је управљала климом одавно, па је застрашујуће да људи немају појма о томе, односно да мисле како нешто тако није могуће.

Метеоролог покушао да упозори људе

Занимљиво је и то да је недавно баш француски метеролог, Филип Вердијер изгубио посао на француској телевизији јер је изразио своје сумње у климатске промене и упозорио јавност на климатске манипулације својом књигом ‘Истраживања о клими’ која разоткрива много тога што је скривено од човечанства, а између осталог и чињеницу да су људи на Земљи постали лабораторијски мишеви над којима светска влада врши застрашујући експеримент!

Професор Робок је још у фебруару упозорио да је ЦИА недавно финансирала велики извештај о геоинжењерингу, који је почетком године објавила америчка Национална академија наука, што је за овог професора невероватно, јер како каже ако је ЦИА један од главних финансијера тог извештаја, "истински се бринем око тога ко ће имати контролу".

Додао је и да би напетост коју би проузроковало глобално петљање у климу могла ескалирати до отвореног рата.

"Ако једна држава жели да промени климу на један начин, а друга то не жели, или ако сруше њихове авионе… ако нема споразума то би могло имати стравичне последице" казао је тада Робок, а његово излажење у јавност тек сада има смисла, пише исти портал.

Свет је у рату! О томе више нема говора. Оружје се у рату не бира, тако је и климатско оружје итекеко искористиво. А с обзиром на то да је невероватни имигрантски поход на Европу толико јак управо због савршених климатских прилика, не можемо игнорисати претпоставку да су људи с врха пирамиде искористили оружје у корист инвазије и на уштрб европских народа чије вредности (тако је одлучено) једноставно морају нестати с лица земље.

Научнике ЦИА-е је занимало да ли би ми приметили када би нам променили климу? Наравно да не би јер је човечанство затровано појмом "климатске промене" који служи како би се сакриле све климатске манипулације које се користе. Још једна теорија завере или разлог за озбиљну забринутост? Оцените сами.

Извор: Србија данас

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

20.11.2015 07:54

Десавало се да Новембар буде топао,али нека је првенствено због миграната!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.11.2015 07:56

Све прице иду у том смјеру да објасне обицном цовјеку да не мозе ниста да промјени,да сагне главу , цути и слуса. Итекако мозе да промјени само треба да крене од себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

20.11.2015 07:58

Сваки дан смо свједоци на хиладе прелета изнад насих глава, прављење комплетних мреза од димова из авиона и испустања у атмосферу ко зна цега. Сви смо свједоци необјасњиве напртости, раздразљивости главобоља итд.. И сви се правимо луди!!! Метеоролози као несто прогнозирају и праве се ЛУДИ!!! Све владе свијета немају одговор на то ко су авиони који нас прељецу и ста испустају у атмосферу? Умјесто одговора казу да су то нормални кондензацијски трагови цивилних авиона, и праве нас ЛУДИМ!! Свако ко носи андроид мозе у сваком моменту видјети све и један цивилни лет изнад себе, заједно са регистарским бројем авиона, ове летове не види нико, они не постоје, а прави их се на хиљаде дневно! У ствари, ми и јесмо ЛУДи, обицни мисрви на којима це свака будала којој падне на памет правити свој експеримент. И требају кад имају писла са мисевима, који су при томе и луди!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

порука др.xy

20.11.2015 08:23

Градјанство јос није сконтало да одавање навика, зеља и потреба преко фацебоок-а нпр. "храни" информацијама свјетски-инзињеринг. Стварају се профили градјана а потом геостратегијска политика (углавном усмјерена против истих). Упамтите: срз цовјека је његова интимност која никад не треба бити јавна! Све се то затаскава демократијом и ?слободом говора. Која слобода, народ цине модерни робови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕКОЛОГ

20.11.2015 09:08

ГЛУПОСТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

20.11.2015 20:39

Када паметни зацуте, тада будале проговоре.

ОДГОВОРИТЕ