Сивићу, пакуј се одмах, тако Ђоковић не игра!

Томислав Сивић, селектор младе репрезентације Србије, успео је да наговести пропаст и последњег пупољка наде за спас нашег фудбала. Екипа, састављена превасходно од играча из златне генерације са Мундијалита, налази се на трновитом путу - да не избори пласман на Евро!

Фудбал 21.11.2015 | 14:40
Сивићу, пакуј се одмах, тако Ђоковић не игра!

Изгубили су “орлићи” у Словенији са 2:0. Пре тога одиграли су у Новом Саду 1:1 са Италијом. Србија је против “змајчека” имала шанси, али резултат је мерило. Мора се и напоменути да су у ремију на “Карађорђу” бољи били “азури”.

Шта то говори? Како екипа у којој играју Милинковић-Савић, Грујић, Здјелар, Шапоњић, Јовић има само бод из два вероватно кључна меча? Без лажне скромности, овај тим Србије мора да меље противнике. Значи, у тренеру је проблем.

Још је Сивић нашао за сходно да изјави “и Новак Ђоковић је у уторак изгубио”?! Слично као и Младен Додић после елиминације са ЕП, када је рекао да су “играчи били уморни јер су гледали пренос омладинаца са Новог Зеланда”. Ко вас томе научи...

Не занимају нас победе против неке “леве” Андоре или Литваније. Они нам нису до колена. Словенце смо морали да савладамо! Бољи смо и те како.

Страх нас је од могућег резултата у Италији. Јер ако сада упрскамо, спаса нам нема. Будућност српског фудбала, верујте, зависи управо од ове генерације.

Господине Сивићу, ви ћете бити кривац уколико не одемо на Европско првенство. Можда је решење да спасите и “орлиће”, али и себе тиме што ћете подићи сидро док наде још има.

Коментари / 0

Оставите коментар