Вијести Уммета славе и пријете: Босно, ово је тек почетак!

Исламистички портал Вијести Уммета прославио је данас терористички напад Енеса Омерагића синоћ у Сарајеву ријечима: „Убијена два војника БиХ, а неколико рањено, хвала Аллаху“ !!!

Босна и Херцеговина 19.11.2015 | 22:52
Вијести Уммета славе и пријете: Босно, ово је тек почетак!

У том тексту Вијести Уммета наводе да су раније упозорили на напад, али да та упозорења нису узета за озбиљно.

„Упозоравали смо вас да ће Европом тећи крв, а посебно Босном и да оно што долази је горе и горчије. И ето га, десило се, убијена су два прљава војника која су се борила за национализам и тагуте и бранили државу и владу која им никакво добро није донијела. Убијена су два војника од којих је један Србин, прави невјенрик, а други Бошњак, муртед (отпадник од вјере).

Ово је тек почетак о Босно, ово је тек почетак о Европо, ово је тек почетак пролијевање ваше прљаве крви која ће тећи вашим прљавим улицама, све док се застава тевхида не завијори широм цијеле Европе и шире“, пишу Вијести Уммета.

Они позивају омладину у БиХ да крену Алаховим путем у убијање.

„Крените у убијање тих тагута, муртеда и невјерника у вашим државама, а посебно у Босни. Крените браћо, они су слаби и јадни, поуздајте се у Алаха и крените Алаховом благодати. Убијајте њихове тагутске прљаве војнике гдје год можете, недајте им мира, нека њихова прљава крв тече улицама Босне и Еуропе.

Крените по свој шехадет, волите смрт на Алахову путу, крените и будите убијени на Његову путу“, објавиле су Вијести Уммета.

Извор: Независне новине