Грбовић оштро оплео по Тодорићу!

Ти си само лош кладионичар! Горан Грбовић, легенда Партизана, после критика у „Блицу“ на адресу управе и тренера црно-белих, реаговао је и на данашње изјаве Драгана Тодорића.

Кошарка 19.11.2015 | 19:00
Грбовић оштро оплео по Тодорићу!

- Тај новокомпоновани клуб у којем волонтирам је боље организован од Партизана. Тодорић, који је члан Радне заједнице, није био у стању да доведе ниједног члана Управног одбора. Попуњен је 70 одсто мојим интервенцијама и залагањем. Молио сам људе да уђу у Партизан - каже Грбовић за „Блиц“ и наставља:

- Никад нисам изашао из Партизана, а сад ми не пада на памет да уђем па све да ме на коленима моле, ко год из клуба. А кад бих ја ушао, нико од њих не би био ту. Нека Тодорић води рачуна о свом животу, а не о мом, он живи од Партизана, ја сам од Партизана зарадио новац поштено и вратио поштеном игром. А Тодорићу једино што признајем јесте фантастична сарадња са судијама. Он је свој посао свео на обилазак кладионица, а ни то не зна да ради. Ја не седим по кафићима и кладионицима, већ као традиционални Србин, у кафанама.

И још једном о управи.

- Тим људима који су доведени за један сат могу само да честитам на последњем месту. Ја волим Партизан, али не препознајем га. За шест година биће на правом путу, само што не знају како изгледа тај пут.

Коментари / 0

Оставите коментар