Он ће да игра још само мало...!

Саша Илић најавио крај каријере! „Нисам још преломио, али ово је највероватније последња сезона у мојој каријери“, поручио легендарни капитен Партизана.

Фудбал 19.11.2015 | 18:00
Он ће да игра још само мало...!

„Ја бих да игра још мало, јер је Сале само један“... Чувена песма навијача Партизана неће још дуго бити актуелна на трибинама стадиона у Хумској. Икона клуба и дугогодишњи капитен Саша Илић открио је у разговору за Информер да ће на крају ове сезоне вероватно окачити копачке о клин.

Имао је Партизан можда и боље играче у богатој историји, али нико није обележио нову епоху као сјајни везни фудбалер. Од 1996.године када је дебитовао за први тим Илић је био главни састојак свих успеха црно-белих. До те мере да се Гробари и данас питају како ће Партизан да изгледа без њега.
„Не волим да причам до када ћу да играти и да ли је Партизан исти са мном или без мене. Ипак, ово је вероватно моја последња сезона у каријери. Нисам још преломио, али највероватније је последња“, рекао је за Информер легендарни капитен Партизана.

Један од најбољих играча у историји клуба из Хумске освојио је десет титула првака државе са црно-белима, па не чуди што му криза резултата и игре Партизана изузетно тешко падају. Он је поручио да не памти када је актуелни шампион био у оваквој ситуацији.
„Сећам се да смо ми једне сезоне имали 20 бодова више од Звезде, а да су они једном били 15 бодова испред нас. Ипак, на пола сезоне да неко има 21 бод предности, то не памтим. Никоме није свеједно због овог што се дешава. Плаћамо данак играња и на два фронта, ту су и повреде. Искрено, на почетку сезоне смо се надали у плеј-оф и да ћемо лако да стигнемо Звезду кад се бодови поделе. Ипак, вечити ривал је отишао предалеко“.

Капитен црно-белих прихватио је одговорност за слабе резултате Партизана, а терет кривице није хтео да пребацује на челнике клуба.
„Цео клуб је у кризи и сви сносимо одговорност за ово што се догађа. Ипак, ми играчи морамо да будемо сконцентрисани на терен и не треба да се осврћемо на остале ствари“, додао је Илић.

Коментари / 0

Оставите коментар