Доналд о кашњењу плата: Мјесец кашњења ОК, али два-три...!

Везни фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд каже за Вечерње новости да се нада да ће управа ускоро пронаћи решење и исплатити играчима заостале зараде.

Фудбал 19.11.2015 | 12:00
Доналд о кашњењу плата: Мјесец кашњења ОК, али два-три...!

“Новац је део посла. Тим ради напорно, играмо добар фудбал, побеђујемо али играмо и за наше породице. Потребан нам је новац због њих. Кашњење од месец дана је ОК, али два-три је превише. Нервозни смо због тога, али тек после одрађеног посла“, рекао је Доналд.

“Међутим, у нашој ситуацији је све јасно, људи из клуба нам говоре у чему је проблем. Ми се трудимо да останемо овакви какви јесмо, али ситуација није лепа и надамо се да ће управа брзо пронаћи решење“, додао је Холанђанин за Вечерње новости.

Црвено-бели су у пријатељској утакмици изгубили од Лудогореца у гостима са 3:1.

“Добра лекција за нас. До сада смо побеђивали, али смо се вратили у реалност. Лудогорец је виши ниво од нас. Видели сте како се крећу, играју, резултат је последица те разлике. Остаје утеха да је мој гол био леп“, рекао је 26-годишњи Доналд и додао:

“Играли смо преплашено у првом делу, начињено је много грешака и тиме смо значајно помогли бољем противнику. Ми можемо да играмо знатно боље, чак и у овој постави, у којој многи играчи немају минутажу. Да смо били комплетни била би то верујем другачија прича, али свако мора да научи да сноси одговорност за своју игру и грешке. У сваком случају, имали смо шта да научимо од ривала“.

Коментари / 0

Оставите коментар