Кеш о завршном Мастерсу: Надал је у праву!

Пат Кеш, некада четврти тенисер света, сагласан је са Рафаелом Надалом да завршни Мастерс не треба увек да се игра у дворани.

Тенис 18.11.2015 | 11:00
Кеш о завршном Мастерсу: Надал је у праву!

“Мислим да је Мастерс велики догађај и да би требало да се мења локација како би га сви видели. Ипак, у Лондону је огроман успех, па ако није покварено, зашто поправљати? Са друге стране, мислим да је Рафа у праву, мало је нефер да се игра само у дворани – то је очито његова најслабија подлога, чак би му било лакше и да је бетон на отвореном“, рекао је Кеш.

“Ове сезоне имао је много проблема са конзистентношћу – он има изузетно брз замах при ударцима, тако да ако само мало погреши, лопта оде далеко у аут. Бићу изненађен ако се врати и освоји два Грен слема у једној сезони, али може да узме један и да буде у врху. Ближи се крају каријере и мислим да у његовом телу нема још много година, али немају их ни Мари, Ђоковић и Федерер“, каже некадашњи шампион Вимблдона и додаје:

“Федерер је другачија зверка, њега не сматрам ’нормалним’, али мислим да Рафино и Ендијево тело неће трајати колико Роџерово“.

Коментари / 0

Оставите коментар