Мишковић у болници, одложено суђење

Власник Делта холдинга Мирослав Мишковић јуче је хоспитализвон због кардио-васкуларних проблема, па је суђење које је требало да му буде одржано у Специјалном суду, одложено за сутра.

Србија 16.11.2015 | 17:30
Мишковић у болници, одложено суђење

Након више од пола сата кашњења са почетком главног претреса, суд је обавештен да је Мишковћ у болници због кардио-васкуларних проблема.

Суђење је заказано за сутра када ће суд размотрити медицинску документацију о Мишковићевом здравственом стању и озбиљност његове болести.

У обједињеном процесу, који је почео у фебруару ове године, суди се Мишковићу, власнику Нибенс корпорације Милу Ђуршковићу и осталим оптуженима за оштећење путрарских предузећа и Фабрике мазива из Крушевца (ФАМ) која је била у власништву Нибес-а.

Ђурашковић и остали оптужени за оштећење крушевачке фабрике мазива су махом и на оптужници за оштећење путарских предузећа заједно са Мишковићем и још три оптужена, па им је суђење спојено у исти поступак који води га судија Маја Илић.

На оптуженичкој клупи сада су Мило Ђурашковић, Дејан Јефтић, Ристо Ристић, Бора Јелић, Бранислав Јовасовић, Љиљана Костић, Срђан Филиповић, Мирослав Мишковић, Марко Мишковић, Милутин Гашевић, Зоран Михаиловић, Здравко Рашо, Предраг Филиповић, Живојин Петровић и Јадранка Бадрић.

На почетку обједињеног суђења оптужени су поново негирали наводе оптужнице.

Против Мишковића и Ђурашковића, као и још осам оптужених, води се кривични поступак због оптужби да су оштетили путарска предузећа за више милиона евра.

Случај ФАМ покренут је пре поступка против Мишковића.

Мишковић, његов син Марко и Ђурашковић били су ухапшени у децембру 2012. године. Пуштени су да се бране са слободе, уз јемства од више милиона евра, а пашоси су им и даље у судском депозиту и не могу да напусте боравиште без одобрења суда.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

КГБЛ

16.11.2015 16:50

Правда за Мисковица !

ОДГОВОРИТЕ
Name

нениц зивко

16.11.2015 18:13

Теско нема док је таквих будала