Педофил чувао Обаму

Ли Мур слао је експлицитене поруке и фотографије на број који је мислио да припада девојчици од 14 година. И све то док је био на дужности у - Белој кући!

Свијет 16.11.2015 | 07:57
Педофил чувао Обаму

Радник тајне службе оптужен је да је слао опсцене фотографије и текстуалне поруке девојчици за коју је мислио да има 14 година.

Међутим, Ли Роберт Мур слао је поруке и фотографије полицајцу на тајном задатку, према федералном суду у Вилмингтону у Делаверу.

Мур (37) се предао полицији у понедељак након што је претходно послат на “административни одмор”.

Девојчици од 14 година тражио да се нађу ради секса: Ли Роберт Мур

Он је у петак прелиминарно саслушан пред Државним судом где је оптужен у две тачке: за тражење сексуалних услуга детету испод 18 година и пружања непристојног материјала малолетном лицу.

Мур је оптужен да је водио онлајн разговоре док је био на дужности, а једном је тражио прикривеном полицајцу “да пошаље нешто узбудљиво” док је проверавао личне карте на улазу у Белу кућу.

Власти су известиле да су детективи државне полиције у Делаверу на друштвену мрежу “Меет24” поставили лажни профил тинејџерке од 14 година, а она је контактирана у августу од стране Роба који је рекао да има 30 година и да долази из Мериленда.

Договорили су се да комуницирају путем апликације Кик која дозвољава размену фотографија и видео-снимака.

- Мур је убрзо ћаскање претворио у сексуално дописивање. Написао је како би волео да дође у Делавер и да се нађу зарад секса. Мур је јасно знао да разговара са девојчицом од 14 година - рекао је детектив Кевин Мекеј.

Када му је 8. новембра речено да иде на “административни одмор”, Мур је послао последњу поруку полицијацу на задатку: “Мислим да не треба више да разговарамо.”

Према оптужници, Мур је признао да је слао и примао експлицитне фотографије. Такође је признао да је контактирао и са другим корисницима сајта “Меет24” за које је веровао да су малолетне девојчице.

Тајна служба поднела је саопштење у којем је нагласила да је цео случај прослеђен Канцеларији професионалне одговорности 6. новембра.

Како су навели, његова безбедносне провере су тог дана суспендоване, одузета му је опрема, забрањен приступ објектима тајне службе и послат је на одмор.

Тајна служба погођена је низом скандала још од 2012. године када је више од 10 агената и званичника било умешано у ангажовање проститутки током председничког путоваја у Јужну Америку.

Прошлог месеца, генерални инспектор известио је и да су два службеника пронађена како спавају на радном месту.

Извор: Блиц/неwс.скy.цом

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Хусо

16.11.2015 07:52

Могао му је дете к..снути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара

16.11.2015 08:21

Који су то болесници!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

16.11.2015 08:38

Оно сто се десава у америцким мозговима то здрав разум немозе схватити.Зато имају таквог друства.Насиља убиства дроге проституције све је то од злог запада кренуло надам се да це се народи бивсе СФРЈ опаметити и схватити колико нам је било боље тад имао си све средјено и све је функционисало а сад ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

рики

16.11.2015 08:40

Увијек је било ским си такав си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

16.11.2015 11:02

Пасу заједно он и овај Обама,обојица де.ени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака вјерник

16.11.2015 11:31

Драга браћо и сестре! Када ће код нас бити приведени притајени педофили поводом случаја Анђелка Ђокића из ЦЗСР Бањалука гдје су силованани сирочићи.То је горе и од неимаштине чак и од смрти.Друштво које ћути заслужило је Содому и ГОМОРУ.То је први и најчаснији задатак.Свако дијете може да задеси таква несрећа.Зато треба да сви устанемо против зла неописивог.Нови директор СИПЕ је нормалан и одговоран човјек .То би требало да му буде прва задаћа.Радићемо ми и намирити проневјерено,али трауме силованих сирочића никада неће бити залијечене Срам да буде оних који знају аq ћуте.Дабогда им дјеца и унуци били штићеници ЦЗСР Бањалука.

ОДГОВОРИТЕ