Французи објавили слику терористе из Париза!

Француска полиција објавила је фотографију другог терористе, наводећи да је у питању Абдеслам Салах, из Белгије.

Свијет 15.11.2015 | 18:40
Французи објавили слику терористе из Париза!

Полиција је навела да је опасан и замолила људе да, уколико га виде, не прилазе му, већ да позову органе реда.

Салах је из Брисела, рођен је 15. септембра 1989. године.

Један од тројице брац́е ухапшених за учешц́е у организацији терористичких напада у Паризу успео је да побегне из притвора, саопштило је француско Тужилаштво. Како преноси Спутњик, осми нападач и брат друге двојице терориста успео је да побегне из притвора и тренутно се налази у бекству.

Такође, Тужилаштво је саопштило да је у току потера широм Европе.

Истовремено, извор из француског парламента изјавио је да председник Франсоа Оланд намерава да продужи ванредно стање у земљи на три месеца.

(ЕПК/Тањуг/Спутњик)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

перо

15.11.2015 19:05

Да ли су Французи плакали кад су на убијала бомбама народе нисте нормални нек виде како је кад неко погине није крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данко

15.11.2015 19:52

Цовеце крени се лецити док није касно

Name

Брле

15.11.2015 19:24

Зао ми је, морала је мецка заиграти и пред мњиховим вратима,када це код осталих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

15.11.2015 19:37

ФРАНЦУЗИ СУ УБИЛИ ГАДАФИЈА КОЈИ ЈЕ БИО ГАРАНТ СТАБИЛНОСТИ И КОНТРОЛЕ У ТОМ ДИЈЕЛУ АРАПСКОГ СВИЈЕТА. ОВО СУ САМИ ПРОИЗВЕЛИ. НЕКА ЈЕ ВЈЕЧНИ ПОКОЈ НЕВИНИМ ЖРТВАМА. ФРАНЦУСКЕ ВЛАСТИ СУ БОМБАРДОВАЛЕ И НЕВИНЕ СРБЕ И ТО ТРЕБА ДА СЕ ЗНА И ПАМТИ. КАД СУ СРБИ БОМБАРДОВАНИ НИКО СЕ НИЈЕ ОГЛАШАВАО. ПРАВИЛИ СУ ОД СРБА ТЕРОРИСТЕ ШТО НИКАД НИСУ БИЛИ. СРБИ СУ САМО БРАНИЛИ СВОЈА ВЈЕКОВНА ОГЊИШТА ПА ИХ ПРОЗВАШЕ АГРЕСОРИМА. СВЕ ЈЕ ТО ЗАПАД И АМЕРИКА ПРОИЗВЕЛА СВОЈОМ НАКАРАДНОМ ПОЛИТИКОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сноуден

15.11.2015 21:05

Назалост у седмом мјесецу сам у Бриселу упознао србе младе момке који су пресли на ислам из Србије су срца србије......!Задрзали су имена али крсна слава се неслави вец бајрам....Назалост али сведоцим о истини.ИСИЛ је добро увезан својим огранцима и има подрску и логистицаре свугде у свету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланка лела

16.11.2015 04:26

Залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.16.Новембар.2015

16.11.2015 05:18

Када је,Нато алијанса рушила,српске, вртиће,школе,болнице,куће убијала,српски народ за ради пропаганде,Нато лажи и багре шиптарске на Косову нико није плакао.Побили децу у,Грделичкој Клисури воз бомбардују,Веснер Кларк ФАШИСТА каже да је колатерална штета.Где је био,Француски,Немачк,Британски,Аустријки и остали свет да осуди уништавање српског народа,српске имовине,српских новинара што је,Нато БАГРА убила. Ко је оплакао,Српску децу ШТОСУ ИЗГИНУЛА.Зао ми је обичног народа али бог враћа оно што узајмиш,не чини другом несрећу ако мислиш да будеш миран,БОГ ВИДИ СПОРО РАДИ АЛИ СИГУРНО.ВИДИ СВЕТ ДА МУ СЕ ВРАЋА ОНО ШТО ЈЕ порушио ,Србима и опет неће српску светињу да пусте мирну на Косову има правде а има и бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микич

17.11.2015 03:20

Стварно су вам унијели страх у кости.

ОДГОВОРИТЕ