И Бруклин Бекам заиграо на Олд Трафорду!

Ревијални меч на стадиону Јунајтеда окупио је легенде светског фудбала. Најзанимљиви моменат била је измена "Бекам уместо Бекама".

Фудбал 15.11.2015 | 08:00
И Бруклин Бекам заиграо на Олд Трафорду!

Олд Трафордом су ове суботе шетали фудбалски дивови.

УНИЦЕФ је дан после терористичких напада у Паризу окупио великане у Манчестеру, на ревијалној утакмици "Велика Британија и Ирска против остатка света".

Карте су "плануле" неколико дана раније, 75.381 гледалац био је на стадиону, а на терену су заиграли многи бивши играчи Јунајтеда, али и светске звезде, као што су Роналдињо и Луиш Фиго. Французи Зинедин Зидан и Патрик Вијера отказали су наступ због свега што се догађа у њиховој земљи.

Публика је заиста уживала.

Роналдињо је био расположен, некадашњи нападачи Јунајтеда тресли су мреже (Двајт Јорк, Оле Гунар Солсјкер, Мајк Овен), а на клупама су седели велики Алекс Фергусон и Карло Анћелоти.

Највише емоција, ипак, дефинитивно је изазвала измена Дејвид Бекам - Бруклин Бекам.

Легендарни везиста Јунајтеда напустио је игру у другом делу утакмице, уступивши своје место сину. Претходни пут заједно су били на терену 2001, када је Јунајтед славио титулу. Вечерас су у једном тренутку и заиграли у истом тиму, јер се Бекам сениор вратио на терен са клупе.

"Заиста је било посебно видети Бруклина на овом терену. Једна од мојих најдражих успомена је освајање титуле на овом стадиону и шетња са Бруклином по травњаку, када је имао 18 месеци. Било је невероватно. Веома сам поносан на све што смо овде постигли. Било је сјајно", одушевљен је био суперстар.

Коментари / 0

Оставите коментар