Пријатељска: Сарајево - Галатасарај 3:3!

Поводом обиљежавања 70. рођендана бордо тима, Сарајево и Галатасарај ремизирали 3:3 у пријатељској утакмици одиграној на Олимпијском стадиону "Асим Ферхатовић Хасе - Кошево" пред близу 10.000 гледалаца.

Фудбал 15.11.2015 | 10:00
Пријатељска: Сарајево - Галатасарај 3:3!

Пријатељски дуел Сарајева и Галатасараа одигран пред близу 10.000 гледалаца "Олимпијском стадиону Асим Ферхатовић Хасе - Кошево" окончан је ремијем 3:3.

Госте из Истанбула повели су у 13. минути голом Олчана Адина на додавање Умута Булута. Само десетак минута касније Галатасарај је удвостручио своје водство. Овога пута по десној страни је прошао Тарик Чамдал, центрирао је на врх петерца одакле усамљеном Синану Гумусу није било тешко да савлада немоћног Емира Плакала. Ипак, у 27. минути Сарајево је узвратило. Харис Дуљевић је након соло продора лијепо погодио за 1:2. У финишу првог полувремена домаћин се потпуно вратио у утакмицу. Амер Бекић је лијепо реаговао након центаршута Ахмеда Каласија и главом затресао мрежу за 2:2.

Одмах на отварању другог дијела Сарајево је направило потпуни преокрет. Стријелац је још једном био Амер Бекић. Но, ствари је на почетак вратио прелијепим голом у 70. минути Батухан Ергун.

Дуел са великаном турског и европског фудбала руководство Сарајева је искористило како би се и приредило опроштај од својих некадашњих играча Алена Шкоре и Емира Обуће. Њих двојица су почели утакмицу да би након десетак минута уз аплаузе са трибина напустили игру.

Пријатељским сусретом против Галатасараја, "бордо" тим је почео обиљежавање 70. годишњице постојања клуба.

Вриједи истачи да је утакмица почела минутом шутње за жртве серије терористичких напада у Паризу у петак увечер.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

раван

15.11.2015 22:01

Како сте "заборавили" да је на Кошеву извиждана минута шутње за страдале у терористичком нападу исламиста у Паризу? Ваља случајно, што ли?

ОДГОВОРИТЕ
Name

раван

15.11.2015 22:02

Како сте "заборавили" да је на Кошеву извиждана минута шутње за страдале у терористичком нападу исламиста у Паризу? Ваља случајно, што ли?

ОДГОВОРИТЕ