Вучић упутио саучешће француском премијеру

Председник Владе Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа председнику француске владе Мануелу Валсу због смрти најмање 150 људи у серији терористичких напада у Паризу.

Србија 14.11.2015 | 09:30
Вучић упутио саучешће француском премијеру

"Ужаснула нас је вест о серији терористичких напада и дубоко потресла смрт великог броја недужних људи у Паризу. То је напад на све нас и на тековине савремене цивилизације", навео је Вучић у телеграму.

Он је рекао да је уверен да ће снажно вођство француске државе надвладати зло.

"Овај злочин мора да наведе цео свет да буде уједињен и одлучан у предузимању корака против тероризма, чије жртве данас са грађанима Француске жале и грађани Србије и целог света", навео је Вучић.

Он је додао да Влада Србије пружа тој борби искрену и чврсту подршку.

"Иако је тешко наћи речи утехе за породице и пријатеље жртава безумног чина тероризма, у име Владе Србије и лично име, њима и Влади Француске упућујем изразе дубоког саучешћа", наводи се у телеграму премијера Вучића.

Премијер Вучић сазвао је за данас ванредну седницу Бироа за координацију служби безбедности због терористичких напада у Паризу.

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кгб

14.11.2015 11:09

Е мој Вуцицу и он је теби телеграм Унеска пријатељске француске која подрзава тероризам и сеператизам сад им се враца ко бумеранг.

ОДГОВОРИТЕ