Зимоњић пред Мастерс у Лондону: Хоћемо титулу!

Ненад Зимоњић се “чекирао” у Лондону. Наш дубл мајстор је стигао у престоницу Британије, поприште борби које ће водити најбољи тенисери света. Заједно са Марћином Матковским покушаће да дође до првог пехара у 2015.

Тенис 15.11.2015 | 15:00
Зимоњић пред Мастерс у Лондону: Хоћемо титулу!

Србин и Пољак стигли су неколико када раније како би се навикли на услове који владају у О2 арени и спремни су да од недеље крену у битку за освајање овог престижног турнира.

О очекивањима су говорили по доласку у Лондон.

- Сјајно је вратити се у О2 Арену на завршни Мастерс. То је догађај којем се увек сви радо враћамо због добре атмосфере. Дворана је сјајна, а публика која долази да прати мечеве тениски је образована - рекао је Зимоњић.

Ове сезоне Зимоњић и Матковски нису успели да освоје пехар. Играли су финала у Синсинатију, Квинсу, Мадриду и Дубаију, али нигде нису успели да направе завршни корак ка титули. Спремни су да у Лондону заблистају.

- У Лондон су дошли најбољи сингл играчи, као и најбољи дублови у овој години. Ако сте део тог друштва, то значи да сте прошли веома добро у току сезоне. Желите да пружите најбоље против најбољих на свету, то је оно због чега тренирате, због чега се такмичите. Надам се да ћемо овде освојити прву титулу. Бићу веома срећан ако се то деси - истакао је Зимоњић.

Уколико не успеју да освоје трофеј, биће ово прва сезона од 1999. у којој Зики није успео да освоји титулу.

- Неколико поена у мечевима ће одлучивати победника. Добра ствар је што смо били константни у постизању резултата, и волели бисмо да освојимо титулу на крају године - истакао је наш најбољи дубл играч.

Ово ће бити последњи турнир који ће Зимоњић и Матковски одиграти заједно. Од почетка 2016. Ненадов партнер ће бити Луксембуржанин Милер.

Коментари / 0

Оставите коментар