Роналдо: Меси ће освојити Златну лопту!

Кристијано Роналдо рекао је да је прошла сезона вероватно најбоља у његовој каријери, али да мисли да ће Лионел Меси освојити Златну лопту.

Фудбал 15.11.2015 | 17:20
Роналдо: Меси ће освојити Златну лопту!

Нападач Реал Мадрида који је у јануару проглашен за најбољег играча света и овога пута ће се наћи у најужем избору.

Међутим, иако је неколико пута умео да буде арогантан у изјавама, овога пута даје предност свом највећем ривалу из Барселоне.

„Да будем искрен, мислим да ће Меси освојити Златну лопту ове године јер ова врста трофеја зависи од гласова. Ви освајате такмичења, Лигу шампиона, првенства и на индивидуалном плану. Прошла сезона је била вероватно најбоља у мојој каријери што је добро – био сам најбољи стрелац Европе, али се све своди на гласове. Тешко је и, искрено, нисам превише забринут јер, као што сам рекао много пута, никада нисам ни помишљао да ћу освојити Златну лопту три пута!“, рекао је Роналдо у емисији код Џонатана Роса.

Аргентинац је прошле сезоне освојио четири најважнија трофеја, укључујући и триплу круну са ‘Блауграном’, док је Португалцу остала само награда за најбољег стрелца Европе са 61 постигнутим поготком у клупским такмичењима.

„Немам ривале, нас двојица имамо нормалан однос. Делимо место на бини ФИФА већ осам година, никоме то није пошло за руком, само нама двојици, и то је добро. Имам добар однос са њим – он игра за један, а ја за други клуб. Он осваја за њега, ја за себе. Опет кажем, имамо добар однос. Нисмо кућни пријатељи, али поштујемо један другог”, додао је Кристијано.

Коментари / 0

Оставите коментар