Свлачионица Реала плаче за легендом!

Друже, штета што нисмо заједно играли дуже! Кристијано Роналдо послао емотивну поруку Раулу...

 

Фудбал 15.11.2015 | 22:20
Свлачионица Реала плаче за легендом!

Још једна утакмица и - крај. Нема више. Раул Гонзалес Бланко (38) одлази у пензију чим у недељу одигра за Њујорк Космос финални сусрет плеј-оф шампионата НАСЛ лиге против Отава Ферија.

После тога завршава каријеру активног фудбалера. Можда ће касније бити тренер, можда менаџер или стручни консултант, али шта год буде радио памтићемо га као великог играча. Можда и најомиљенијег којег је Реал Мадрид икад имао. А управо је његов клуб, исти онај који га се на предлог Жозеа Муриња 2010. одрекао, сад осетио потребу да му се захвали за све што је током 16 година професионалне каријере урадио. А потписао се испод 16 трофеја. Просечно, један сваке сезоне. Мало ли је?

Зато пред њим мирно стоји и званично најбољи фудбалер данашњице - Кристијано Роналдо.

„Желим да ти честитам на врхунској каријери. За мене си увек био пример фудбалера и човека. Штета што дуже нисмо играли заједно, јер си за мене баш ти био највећи. Хвала ти. Желим ти све најбоље и ужуивај заједно са својом породицом и децом“, рекао је Португалац у видео поруци.

На исто начин Раулу су виртуелне загрљаје послали бивши саиграчи из краљевског клуба, Марсело, Алваро Арбелоа и Пепе, као и шпанске репрезенатције, голман Пепе Рејна, али и тренер Рафаел Бенитез, са којим додуше никад није сарађивао.

„На дан кад се повлачиш из фудбала желим ти све најбоље, као и да ти будућност буде успешна као што је била играчка каријера. Хвала ти за све то си урадио за Реал Мадрид и фудбал уопште“, додао је Бенитез.

Коментари / 0

Оставите коментар