Промјена тренера у Партизану није донијела помак!

Милинковић лош, Друловић још гори! Фудбал су у Хумској промашили сви, и играчи и тренери и управа. Сад је јасно, на зиму се спремају велике промене, а питање је и ко ће на клупу.

Фудбал 14.11.2015 | 22:40
Промјена тренера у Партизану није донијела помак!

Зоран Милинковић био је неуспешан у Суперлиги, али, чини се, његов наследник још је гори. Љубинко Друловић ништа позитивно није унео у црно-бели тим.

“Парни ваљак” тоне све дубље у жабокречину. Нема игре, нити дисциплине, па наравно нема ни резултата. Ситуацију још тужнијом (или смешнијом) чине изјаве Друловића после двомеча против Атлетика и просутих бодова у ремијима са Лучанцима и Јагодинцима, где је тренер Партизана, готово задовољан издањима, причао о помаку у форми и игри?!

Ако се за Милинковића писало да је промашио фудбал, онда је Друловић промашио планету. Какав то помак види кормилар црно-белих? Партизан је замрзнут на минус 21 у односу на Звезду. Можда треба у Хумској да разделе антифриз пре свих будућих корака.

Што је још горе, сада је доведен у питање и Партизанов зимски сан у Европи, који је изгледао реалан и сладак. Милинковић је оставио црно-беле са две победе из два меча у Лиги Европе. Са Друловићем, два пута - ништа. Није се ни очекивало да српски шампион доминира у Баскији, али нисмо ни сањали колапс (5:1), пре тога глатку победу Баска у Београду (2:0).

Ипак, црно-бели су и “израњавани” повредама, што ублажава донекле неуспех, али и отвара питања везана за кондициону спрему као и медицински третман фудбалера. У ствари, највише брине екстеријер екипе. Растрзани, неповезани, убијени у појам. Стога, страх од будућности више је него оправдан. Јер ако клуб из Хумске испусти шансу да настави и на пролеће у Лиги Европе, после бламирања у Суперлиги, онда се може рећи да су фудбал промашили и играчи и тренери и управа.

Коментари / 0

Оставите коментар