Тема - Бензема: Пи**ће по њему, пиране ће га појести...!!!

Сага око оптужби да је Карим Бензема уцењивао колегу из репрезентације Метјуа Валбуену добила је нови обрт – тачније два – потпуно контрадикторна.

Фудбал 15.11.2015 | 22:00
Тема - Бензема: Пи**ће по њему, пиране ће га појести...!!!

Нападач Реал Мадрида је наводно уцењивао везиству лионског Олимпика снимком секса између њега и неименовање девојке, а у оптужници, према којој Бенземи прети и до пет година затвора, наводи се основана сумња да је Бензема један од организатора целе акције.

Најпре је париски радио 'Европа' објавио део телефонског разговора између центарфора Реал Мадрида и једног од уцењивача, извесног Зенатија, да би затим угледни француски лист 'Л'Еqуип' објавио комплетан разговор.

Наводно, телефонски разговор обављен је док су обојица били на припремама националног тима, из које су у међувремену суспендовани док трај процес, а у склопу истраге међу приведенима нашао се и бивши репрезентативац Ђибрил Сисе.

Ипак, с друге стране, шпански радио 'ОК Диарио' наводи да Карим није урадио ништа од наведеног свог пријатељу из детињства, шта више, каже се да је Бензема, који је пре неколико ноћи био у притвору, у ствари желео да помогне Метјуу и откупи спорни видео материјал од уцењивача за 150.000 хиљада евра.

Као додатни доказ, радио са Пиринејског полуострва истакао је да је Бензема на свом Инстаграм профилу објавио заједничну фотографију са Валбуеном уз натпис – "Клевета је оруђе завидних". Недуго затим, Метју је на својој званичној Фејсбук страници као профилну поставио слику на којој је у загрљају са великим пријатељем.

Судски процес је у току, адвокат Валбуене се још увек није оглашавао по питању Бенземе, док је заступник центарфора 'Галских петлова' истакао да је његов невин и да ће то и доказати..

Бензема: Кажи, видео сам се са другим човеком (Валбуеном).

Зенати: И, шта мислиш?

Бензема: Ум, шта ја мислим, искрено?

Зенати: Да.

Бензема: Мислим да нас не сматра озбиљно.

Зенати: Не.

Бензема: То ти је то.

Зенати: Добро, шта то значи, да у суштини ништа неће дати?

Бензема: Да, да, да, да... Не схвата нас озбиљно.

Зенати: Шта ти је тачно рекао?

Бензема: Шта ми је рекао? Знаш, у почетку је деловало као да ми је поверовао, иако је у први мах мислио да је све шала. Онда сам му рекао да сам ту због њега, да га због тога зовем и да желим да му помогнем. Али, рекао сам му и да мора да се види са једним човеком. Тачније, да ће тај човек доћи до њега и причати са њим, као и да му дајем своју реч да не постоји још једна копија снимка. Такође, питао ме је да ли му се виде тетоваже на снимку, на шта сам му ја одговорио да се све веома јасно види.

Рекао сам му да сам лично погледао снимак и рекао му искрено да је он и да нема грешке. Рекао је да зна, а затим ме питао шта ви тачно желите. Рекао сам му да немам идеју шта ви желите, поновивши му да немам никакве везе с тим, и претпостављам да желите само новац. Желе да створе фрку око целог снимка, а он не би био толики да нисам и ја у питању. То је било последње што ми је рекао.

Зенати: У праву си.

Бензема: Да.

Зенати: (смех)

Бензема: Али, брате, тачно је да не би било оволико фрке да ја нисам укључен у целу причу. А и свиме овим можеш да ставиш тачку на његову каријеру, брате. Људи ће га гађати парадајзом. Рекао сам му и да није ствар у томе колика се фрка подигне, већ да је у питању понос.

Зенати: А?

Бензема: Причао сам са њим о његовој породици, рекавши му да не треба да се оптерећује око целе фрке, да то је**но не значи ништа. Нагласио сам му и да, уколико неко избаци слику или део снимка, да то мени ништа не значи, али да ће његови мајка и отац видети његову девојку или шта већ, а то није баш нормално. После тога је размишљао, размишљао...

После тога сам му рекао да да би у сваком случају требало да уради шта год жели, шта год мисли да треба. Рекао сам му и да сам у кампу репрезентације до недеље и да, ако жели, може да ми да свој број и да ћу га ја проследити свом пријатељу. Да ће он доћи да га посети у Лиону, да ћете моћи да причате о свему, да ће те се видети, али он то није желео. На крају сам му рекао добро, то је твој живот, моје је било само да те упозорим.

Зенати: Веома добро брате, одлично си све урадио.

Бензема: То ти је то, то сам му рекао. Сада не знам шта ће урадити. Вероватно ће позвати свог агента и рећи му да имате снимак. И, да, рекао сам му да нема потребе за журбом, за адвокатима, пријатељима, агентима, полицијом, пошто то нико не жели.

Зенати: Аха.

Бензема: Рекао сам му и да, ако жели да снимак буде уништен, мора да се види са мојим пријатељем у Лиону. Види се са њим, попричај, немој да шаљеш никога.

Зенати: Одлично, то је добро.

Бензема: Упитао ме је и одакле је потекао снимак, али сам му рекао да немам појма.

Зенати: Када буде легао да спава, знаће да си му рекао истину.

Бензема: Па не знам, деловао ми је другачије, успаничено...

Зенати: Да?

Бензема: Поново ме је питао за снимак – где сам га гледао? Пре колико сам га гледао? После низа питања почео је да 'гута кнедле'.

Зенати: (смех).

Бензема: Капираш, схватиш у тренутку да лик паничи... Не знам да ли си то икада видео?

Зенати: Знаш да су они најбољи, када ураде своју ствар одмах настаје паника, иако тако не делује у први мах...

Бензема: Да, чак ми је и рекао ко му је први открио снимак – био је то Сисе. Рекао сам му да знам, као и да је он прошао кроз готово идентичну ситуацију.

Зенати: И?

Бензема: Онда сам га упитао – 'И шта је Сисе урадио?', каже да је платио, па сам га питао да ли је клип после тога објављен или не? Рекао ми је да није. Исто то сам му и поновио, да има моју реч да ће исти исход бити и у његовом случају, ако плати. Сада је на теби да урадиш шта желиш. Пришао сам ти због тога јер сам гледао снимак, а не могу да се смејем са тобом у свлачионици и да ти не кажем тако нешто. Рекао ми је да схвата, али ме је затим упитао да ли знам када планирате да га објавите. Спомињао је Европско првенство наредне године. Одговорио сам му да је то вероватно реални след догађаја, као и да би у случају да се ја питам да бих га објавио одмах, не бих ти тражио новац, продао бих снимак новинарима.

Зенати: И?

Бензема: Рекао ми је да схвата и захвалио ми се на свему, додавши да му је потребан дан или два, па ће ми се јавити (смех). Зваће ме, даће ми податке, молио ме (смех).

Зенати: (смех). Ово је све због њега, мене, нас... Брате, ми му помажемо.

Бензема: Ја сам му и рекао да ми је једини тим да му помогнем. Казао сам му, гледај, мене боли уво, дошао сам због тебе. Захвалио ми се због тога, а онда ме поново упитао шта желите, када сам му још једном рекао да се моја улога заврша овде и да мој пријатељ (Зенати) преузима ствар од овог тренутка. Он је човек који зна особу која има снимак, једини која и има снимак, али да га ја не познајем. Ако желиш да решиш све, само дај свој број.

Зенати: Одлично, сјајно.

Бензема: Рекао сам му и да си мој пријатељ, ортак, мој најбољи пријатељ, да ми је као брат. Ништа не би било другачије ни да има снимак мог секса.

Зенати: Аха.

Бензема: Поново ми је поновио да разуме и упитао како би ја у том случају поступио. Рекао сам му да ме боли уво за целокупну фрку која би се дигла, само бих платио одмах због моје породице... Што се тебе тиче, ако ти је до фрке и ако си упозорио породицу, и ако им није стало, онда дозволи да буде објављено.

Зенати: Па да, чак би му и ја то рекао брате, али ето ти... (смех). Али, сада је све на њему, а ми смо то у сваком случају, како год да он буде одлучио. Ако не жели да преговара и да одговори на захтеве, пусти га, остави га на миру – нека се онда он бори са пиранама, то је оно што ће му се десити, а како ће проћи после свега тога...

Бензема: Буквално ће се ис****ти по њему.

Зенати: Ис****ће се по њему, баш сам узбуђен...

Бензема: Пиране ће га буквално појести.

Зенати: Када си ми рекао да ти је веома добар пријатељ, рекао сам ти да ћу питати пријатеља, да видим да ли нешто могу да учиним. Да видим шта ће му рећи... Нисам знао у том тренутку да ли ће тражити две карте за текму или нешто друго...

Бензема: (смех).

Зенати: То ти је то, завршен посао, а сада ћемо урадити шта он буде желео.

Коментари / 0

Оставите коментар