Процурјело: Овако је Бензема уцјењивао Валбуену!

"ОК, ако нећеш да платиш, то је твој живот, ја сам те упозорио". Једна радио станица емотивала је прислушкиван разговор између Бенземе и његовог пријатеља, који има снимак Валбуениног интимног односа.

Фудбал 14.11.2015 | 20:40
Процурјело: Овако је Бензема уцјењивао Валбуену!

Француска радио станица "Еуропе 1" дошао је до тонског записа телефонског разговора између Карима Бенземе и његовог пријатеља из детињства, који је поседовао приватни снимак Матјеа Валбуене.

Разговор је емитован и недвосмислено потврђује да је Бензема учествовао у овој уцени као посредник и да је саиграчу из репрезентације преносио услове под којима би могао да спречи власнике снимка сексуалног односа са непознатом особом да га пусте у јавност.

Фудбалер Реал Мадрида који је под истрагом и који би, ако се докаже кривица, могао да заврши на вишегодишњој робији, уцењивао је Валбуену док су били заједно у кампу француске фудбалске репрезентације! Разговор је снимљен 6. октобра, док су Бензема и Валбуена боравили са "петловима" у Клерфонтану.

Од снимка који траје 20 минута, "Еуропе 1" емотивао је кратак део.

На почетку разговора, чује се Бенземино обраћање Валбуени:

"Ако желиш да видео буде уништен, мој пријатељ ће доћи да те посети у Лиону", а после краће паузе, Бензема се обратио пријатељу речима:

"Мислим да нас не схвата озбиљно".

Бензема је потом испричао пријатељу да Валбуена мисли да је све шала, скривена камера...

Потом, чује се како Бензема пријатељу препричава како је покушао Валбуени да објасни да се нико не шали.

"Рекао сам му: 'Могу да ти помогнем, али мораш да се видиш са тим човеком. Имаш моју реч да неће постојати ниједна друга копија'. То сам му рекао", чуо се Бенземин глас.

Касније, јасно се чује разговор између Бенземе и Валбуене.

"Ако желиш да видео буде уништен, мој пријатељ ће те посетити у Лиону и можеш да средиш ову ствар директно с њим".

У том тренутку чује се Валбуенино питање:

"Али, да ли се виде моје тетоваже на снику?", на шта је Бензема одговорио:

"Све се јасно види...", и потом му је потврдио да јесте одгледао снимак својим очима пре него што је дошао у камп репрезентације.

На крају снимка чује се како је Валбуена почео да паничи, због чега је Бензема повисио тон:

"Ради шта хоћеш! ОК, ако не желиш да платиш, твоја ствар, твој живот, ја сам те упозорио".

Бензема је потом наставио разговор с пријатељем:

"Ако он неће снимак, нема везе, оставићемо га у врелој води са пиранама".

Након тога се чује како Бензема и Валбуена завршавају разговор:

"Моја улога се овде завршава. Мој пријатељ те преузима сада, он је тај који зна ко има видео, ја не знам њих. Сада вас двојица ово средите, напиши ми свој број, ја ћу му дати и позваће те да се видите".

Треба рећи да се Бензема наглас смејао током целог разговора са пријатељем.

Како се истрага развија и како се појављују нови докази, све су мање шансе да Карим Бензема докаже своју невиност у овом случају који делује потпуно нестварно и незамисливо, али... Изгледа да је могуће!

Сјајна атмосфера у фудбалској репрезентацији Француске. Видећемо само да ли ће се цео скандал завршити заташкивањем или конкретним пресудама, а то би у Бенземином случају могао да значи и – крај каријере.

Коментари / 0

Оставите коментар