Хаџић: Поштујем Ирце, али ми смо бољи!

"Ирце итекако респектујемо, али смо бољи од њих и увјерен сам да ћемо изборити пласман на наредно Европско првенство у Француској", истакао је Анел Хаџић.

Фудбал 11.11.2015 | 13:20
Хаџић: Поштујем Ирце, али ми смо бољи!

Ирце итекако респектујемо, али смо бољи од њих и увјерен сам да ћемо изборити пласман на наредно Европско првенство у Француској, истакао је Анел Хаџић, фудбалски репрезентативац Босне и Херцеговине, која ће у петак и понедјељак играти двомеч баража за ЕУРО 2016 против Републике Ирске.

"Свјесни смо да нас чека велики, огроман посао. Сви у тиму су спремни дати и посљедњи атом снаге за нови успјех Босне и Херцеговине, односно да након пласмана на Свјетско првенство, одемо и на ЕП. Посљедње побједе вратиле су нам самопоуздање што је у утакмицама баража веома битно. Сакупили смо и искуство играња оваквих сусрета, те је вријеме да након двије елиминације у доигравањима за велика такмичења од Португала, напокон, славимо у плеј-офу. Радује одлична форма наших носилаца игре и све су то предуслови да можемо бити оптимисти", рекао је Хаџић за Анадолу Агенцију (АА), додавши:

"Међутим, на терену ћемо све то морати потврдити. Вођени одличним стручним штабом, уз сјајну подршку навијача не сумњам да ћемо у Даблин отићи са предношћу коју ћемо у Ирској и одбранити".

Универзалац аустријског Штурма, каже и да је у цијелој причи наредних дана битна само једна ствар - пласман БиХ на ЕП. Играч који је увијек оправдавао минутажу на терену у дресу са државним грбом тврди да није оптерећен да ли ће почети неку од утакмица против Ираца или колико ће времена провести у игри.

"Спреман сам у потпуности на било којој позицији у било које вријеме дати све што је у мојој моћи за побједе БиХ. Али, то ко ће играти није битно, важан је крајњи исход и наш, надам се, пласман на ЕП. Не сумњам да ће селектор Баждаревић са сарадницима у стручном штабу пронаћи добитну комбинацију за велико славље", истакао је Хаџић.

Утакмица БиХ - Ирска игра се у петак (13. новембра) на стадиону "Билино поље" у Зеници, док је реванш три дана касније (оба меча почињу у 20:45 сати по средњеевропском времену). 

Коментари / 0

Оставите коментар