Меша води "змајеве“ и у Русију!

Мехмед Баждаревић остаће селектор БиХ без обзира да ли се „змајеви“ пласирају на ЕУРО 2016 или не.

Фудбал 10.11.2015 | 15:20
Меша води "змајеве“ и у Русију!

Извршни одбор ФСБиХ донио је на данашњој сједници одлуку да продужи уговор са Баждаревићем без обзира на исход баража за Европско првенство у Француској.

“Једногласно је усвојен приједлог да се настави сарадња са селектором Мехмедом Баждаревићем и садашњим стручним штабом 'А' репрезентације и у квалификационом циклусу за Свјетско првенство 2018. године у Русији. Елементи уговора бит ће накнадно усаглашени. Селектор Баждаревић је изразио спремност да и даље води репрезентацију, уз захвалност на повјерењу и напомену да ће све капацитете концентрисати на успјех у наредним утакмицама баража против Републике Ирске и пласману на ЕУРО 2016", саопштено је из ФС БиХ.

Подсјетимо, Баждаревићу је уговор истицао закључно са окончањем квалификација за ЕУРО 2016

Поред одлуке о наставку сарадње са Баждаревићем, ИО ФС БиХ данас је дао подршку у раду и селектору У-21 репрезентације БиХ Дарки Несторовићу, уз напомену да покуша побољшати резултатски биланс у текућим квалификацијама за ЕП и "да кроз такмичење са сарадницима профилише нове кандидате за 'А' селекцију, али се тражи максимални ангажман сваког појединца у младој селекцији".

Похваљен је пласман У-17 репрезентације БиХ у елитни круг квалификација за ЕП, као и напредак женске "А" селекције.

Чланови ИО ФС БиХ на данашњем састанку су генерално закључили да су задовољни досадашњим током Премијер лиге БиХ.

Коментари / 0

Оставите коментар