Бруно Матос: Послије Звезде желим у Реал!

После асистенција, дошао је ред и на гол. Везни играч Црвене звезде Бруно Матос израстао је у јунака победе против Металца у Суперлиги од 2:0.

Фудбал 11.11.2015 | 14:40
Бруно Матос: Послије Звезде желим у Реал!

Матос је откључао браву Милановчана, па је после тога све ишло много лакше.

- Срећан сам што сам могао да помогнем на утакмици против Металца - утисци су Звездиног Бразилца после нове победе црвено-белих.

Бивши везиста Новог Пазара има иза себе тежак период, недавно је изашао из дуге паузе због повреде.

- Сад се добро осећам после те повреде, опоравио сам се. Тежак период сам оставио иза себе, иако није било лако.

Звезди цветају руже у домаћем првенству, лидери су првенства, имају 16 бодова испред првог пратиоца. Све то утиче на феноменалну атмосферу у екипи, али и око ње. Бруно има и велику подршку породице.

- Презадовољан сам што имам прилику да играм у овом дивном тиму. Није све било сјајно због те повреде, али сада је одлично. Са свим фудбалерима сам у одличним односима, одушевљен сам што имам прилику да сарађујем са таквим људима. Напоменуо бих и да ми много значи подршка навијача, помажу нам у свакој утакмици. Велику мотивацију проналазим у породици, моје четворо деце су ми највећа подршка - рекао је за “Блиц” Матос.

Има велику жељу када је реч о каријери.

- Желим да играм у Реалу! Даће Бог да се тако нешто оствари. Али прво желим да оставим траг у Звезди.

Велики утисак је на њега оставио и тренер црвено-белих Миодраг - Гроф Божовић.

- Спектакулан је и као човек и као тренер. У пријатељском смо односу. Хвала Богу што шеф има поверења у мене, желим и даље да се доказујем - завршава Бруно Матос.

Коментари / 0

Оставите коментар