Крунић не дебитује за "Змајеве"!

Селектор репрезентације Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић скратио је списак са 28 на 25 играча на које ће рачунати у утакмицама баража за ЕУРО 2016 против Републике Ирске 13. новембра у Зеници и три дана касније у Даблину.

Фудбал 10.11.2015 | 09:20
Крунић не дебитује за "Змајеве"!

Мехмед Баждаревић, селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине скратио је списак са 28 на 25 играча на које ће рачунати у утакмицама баража за ЕУРО 2016 против Републике Ирске 13. новембра у Зеници и три дана касније у Даблину.

Ермин Зец, Марин Аничић и Раде Крунић тако неће бити у кадру БиХ који ће данас почети припреме у Тренинг кампу Фудбалског савеза БиХ (ФС БиХ) у Зеници.

Како кажу у стручном штабу "на избор играча утицале су и лакше повреде појединих фудбалера, а на данас отписане рачунаће у будућности".

У конкуренцији за тим за утакмице са Ирском биће сљедећих 25 репрезентативаца: Асмир Беговић (Челси), Ибрахим Шехић (Карабаг), Јасмин Бурић (Лех) - голмани; Емир Спахић (ХСВ), Ермин Бичакчић (Хофенхајм), Ервин Зукановић (Сампдорија), Тони Шуњић (Штутгарт), Един Цоцалић (Мехелен), Огњен Врањеш (Газиантеп), Сеад Колашинац (Шалке), Менсур Мујџа (Фрајбург), Мухамед Бешић (Евертон), Миралем Пјанић (Рома), Анел Хаџић (Штурм), Срђан Граховац (Рапид), Сејад Салиховић (Гвижу), Харис Медуњанин (Депортиво), Сенад Лулић (Лацио), Изет Хајровић (Еибар), Тино Свен Сушић (Хајдук), Един Џеко (Рома), Ведад Ибишевић (Херта), Милан Ђурић (Ћезена), Армин Хоџић (Динамо) и Един Вишћа (Истанбул).

Бешић, који због црвеног картона неће моћи играти у првој утакмици доигравања, од данас у Зеници припремаће се са саиграчима, те како кажу у стручном штабу бити један од фудбалера који би могли наступити у реваншу у Ирској.

Коментари / 0

Оставите коментар