Врање: Комшија убио мајку, ћерку, па себе

Мајка Ђурђица Ц. и њена ћерка Мирјана Ј. трагично су настрадале када их је из ловачке пушке убио комшије Драган Т, након чега је себи одузео живот.

Србија 08.11.2015 | 19:54
Врање: Комшија убио мајку, ћерку, па себе

Начелник Полицијске управе у Врању Слађан Велиновић потврдио је за „Блиц“ да је убица ловачком пушком усмртио комшиницу и њену ћерку.

Крвавом злочину у махали Ковачица у Бујковцу претходила је расправа и свађа између Драгана Т.(72), комшинице Ђурђице Ц.(85) и њене ћерке Мирјане Ј.(54).

Према незваничним сазнањима,Драган Т.(72) хицима из двоцевке најпре усмртио Дјурдјицу Ц, потом и њену ћерку.

После крвавог пира, убица је цев пушке уперио у себе и на лице места остао мртав.

Мотиви двоструког злочина и самоубиства још нису познати.

Претпоставља се да је до комшијске трагедије дошло због ранијих нерашчишћених односа.

За увиђај убиства одређен је Бобан Јовановић, заменик Вишег јавног тужиоца из Врања и припадници врањске Полицијске управе.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пушка

08.11.2015 14:30

Код нас у РС-у убијају људе аутоматским пушкама, а полиција ништа и никада не одузима нелегално оружје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опасно

08.11.2015 16:37

На пијаци се легално купује орузје,умјесто да се градјанима изда ултиматум два мјесеца да сваки мора предати орузје ко нема дозволу. А у кога се после тога рока надје да це бити ригорозно казњен.То је друг ТИТО урадио посље Другог светског рата и имало је велики уцинак.А данс политицари зарадјују сверцом орузја.

Name

Михаило Микић

08.11.2015 20:48

СРБи браћо чувајте оружје и муницију као очи у глави да оружје имате спремно кад Вам оно буде затребало у борби за ослобођење и уједињење Свих СРБски земаља Светог Саве које се спомињу у СВЕТОСАВСКОЈ Химни у једну јединствену и недељиву Свету Савину СРБију, а трагедије сличне овој су цијена коју нажалост морамо да платимо У нашој борби за слободу Вјере и Отаџбине!