Саобраћајна несрећа: Троје погинулих

У суботу око 20.30 на магистралном путу Тузла – Лукавац догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су три особе смртно страдале а више особа је повријеђено, преносе сарајевски портали.

Босна и Херцеговина 08.11.2015 | 10:21
Саобраћајна несрећа: Троје погинулих

"Око 20:25 сати добили смо пријаву да је на МП М 4 Тузла-Лукавац, дио пута између пумпе Јунузовић Копеx и Енергопетрол дошло до судара два путничка моторна возила, при чему су према још увијек незваничним подацима три особе смртно страдале које су се налазиле у једном од возила. За сада немамо информација о тачном броју особа које су се налазиле у другом возилу нити је познато да ли имају повреде и о каквим повредама се ради. Та лица су удаљена с мјеста несреће. Провјерава се идентитет настрадалих. По завршетку увиђаја имаћемо више информација", рекао је дежурни оперативни у МУП-у ТК.

Према незваничним информацијама погинуле су три особе из Брчко Дистрикта које су се налазиле у путничком моторном возилу “Пасат 3”, док је више особа из возила џип “БМW” повријеђено и превезено у УКЦ Тузла.

Тијела настрадалих у овој стравичној саобраћајоној несрећи из олупине извлачили су припадници ПУ Лукавац и ватрогасци.

Саобраћај на овој дионици у потпуности је био обустављен неколико сати и за то вријеме одвијао се оближњим алтернативним правцима.

Увиђај на мјесту несреће обављен од стране службеника МУП-а ТК и завршен је око поноћи. За сада нема званичних информација о томе како је дошло до директног судара ова два возила као ни података о идентитетима и старосној доби настрадалих.

(НН/Клиx)

 

Коментари / 0

Оставите коментар