Звезда: "Лаж је да смо фалсификовали Рајковићев потпис"!

Фудбалски клуб Црвена звезда демантовао је медијске спекулације да је фалсификован потпис доскорашњег капитена Предрага Рајковића приликом добијања лиценце.

Фудбал 08.11.2015 | 16:00
Звезда: "Лаж је да смо фалсификовали Рајковићев потпис"!

Звезда је наводно покушала да превари Европску фубалску унију (УЕФА) уз тврдњу да са голманом Рајковићем није потписан споразум о репрограму дугова.

"Та информација је апсолутна лаж, због чега смо јавности ставили на увид уговор који је Рајковић потписао са Црвеном звездом и из кога се јасно види да не постоји било какав проблем", наводи се у саопштењу ’црвено-белих’.

Из Звезде поручују да је ово само један у низу покушаја да се дестабилизује тренутно лидер на табели.

"Забрињава бесраман покушај урушавања нашег клуба у тренутку када сигурним кораком корача ка шампионској титули. Пошто је постало очигледно да је Црвена звезда квалитетом доминантна у Србији, да је убедљиво најгледанија, да је поставила добре темеље за будућност, неки кругови су спремни да иду до те мере да националну институцију, што наш клуб без поговора јесте, безочним лажима дискредитују у УЕФА и тиме изазову жестоку казну за наш клуб".

Црвена звезда има доказе како ради и они су у сваком тренутку на располагању свим надлежним фудбалским органима, како домаћим, тако и страним.

"Сигурни смо да ћемо пребродити све препреке и из свега изаћи још јачи и моћнији, и да ћемо следеће године играти у Европи, надамо се у Лиги шампиона. Ови који желе да униште Црвену звезду, очигледно су заборавили мото највеће навијачке популација на Балкану: Све пролази, Звезда траје", наводи се у саопштењу.

Рајковић је крајем августа поптисао петогодишњи уговор са Макабијем из Тел Авива вредан три милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар