Јуве се озбиљно наоштрио за јануар!

После Лавеција мете су везиста Севиље и штопер Бајерна! Јасно је да летос није довољно урађено на фудбалској пијаци и да су Старој дами неопходна зимска појачања ако жели да се врати у трку за "скудето".

Фудбал 08.11.2015 | 18:00
Јуве се озбиљно наоштрио за јануар!

Јувентус ће озбиљно морати да поради на јануарском прелазном року. И исправи грешке које је направио летос. Јесењи део сезоне је показао да Пирло, Тевез и Видал нису замењени на адкеватан начћин и да је Јуве летос вукао погрешне потезе на фудбалкој пијаци.

Од појачања је искочио само Дибала који се показао као озбиљно појачање, Кедира је оставио солидан утисак, сви остали су под великим знаком питања. Квадрадо, Манџукић, Лемина, Ернанес и Алекс Сандро нису направили разлику на терену због које су доведени.

Зато Јувентус има озбиљне планове за јануарски прелазни рок. Као што сте имали прилику да читате претходних дана, на корак од преласка у Торино је Езекијел Лавеци којем на крају сезоне истиче уговор са Пари Сен Жерменом и у поодмаклим је преговорима са Старом дамом. Али то није све.

Медији на Апенинима откривају да Јуве има још две мете за јануар. Прва је Бајернов штопер Мехди Бенатија који је незадовољан минутажом у Минхену и третманом код Гвардиоле (само две утакмице у Бундеслиги и једна у Лиги шампиона ове сезоне) и најрадије би се вратио у Италију где је играјући за Удинезе и Рому био један од најцењенијих играча у лиги. Бенатија би појачао конкуренцију Барзаљију, Бонућију и Кјелинију, а то би врло вероватно значило и одлазак младог Данијелеа Руганија који није добио шансу код Алегрија, а жели га Наполи.

Поред Бенатије, жеља Јувентуса је и аргентински везиста Евер Банега. Он се фудбалски препородио у Севиљи после не баш славне епизоде у Валенсији и постао је један од траженијих везних фудбалера у Европи. Оно што је посебно занимљиво код њега је да му уговор истиче наредног лета што га чини идеалном метом. Ипак, Јуве ће имати и конкуренцију у виду Манчестер Ситија који такође жели Банегу.

Коментари / 0

Оставите коментар