Забрањен приступ Пантићу из Милића

Након што је 04. новембра у Милићима од припадника такозване “Бокситове индустријске полиције” рањен у ногу Љубиша Пантић је пребачен у зворничку болницу гдје се и сада налази. Како нам је рекао у телефонском разговору осјећа се добро. Са друге стране до Пантића камере наше телевизије нису успјеле доћи. Чува га и полиција и управа зворничке болнице.

Република Српска 06.11.2015 | 22:58
Забрањен приступ Пантићу из Милића

Иако је Љубиша Пантић пристао да разговара са екипом БН ТВ и полиција одобрила тај разговор, директор Болнице у Зворнику то није допустио, образлажући то на следећи начин:

“Прилике и услови у Болници Зворник су такви да не можемо да дозволимо да данас уђе пет ТВ екипа у собу гдје лежи рањен човјек. То је једини разлог због кога се не слажем са тим да новинари уђу”, каже Милорад Дрљевић.

У краћем телефонском разговору Пантић је потврдио да је расположен да даје изјаве, те да не зна због чега медијима није дозвољен приступ. Он каже да не зна због чега је нападнут у хотелу Компаније Боксит, на чијем је челу Рајко Дукић.

“Дошли смо те вечери у тај локал да попијемо два пића, али нас је конобар одбио. Сачекао сам неколико минута, а потом отишао до шанка да питам конобара зашто нисмо послужени. Само је слегао раменима. Затим је дошао Славиша Јурошевић звани Бели и ударио ме песницом неколико пута. Након тога смо почели да се тучемо и то је разлог који је довео до инцидента. Потом сам отишао у Дом здравља да ми се пружи помоћ, он је дошао и пуцао на мене”, каже Пантић.

Пантић тврди да је ово једина истина и позива Рајка Дукића да јавности прикаже снимке са видео надзора.

“То што Рајко Дукић измишља нека измишља и даље. Ја га позивам, ако смије нека покаже снимке са видео надзора и покаже грађанима Милића и цјелокупној јавности шта се догодило”, јасан је Пантић.

Након инцидента прексиноћ у мотелу Милићи, осим Љубише Пантића, хоспитализована је још једна особа у бијељинској болници, а три су лишене слободе – за сада је све што је саопштено из ЦЈБ Бијељина који води истрагу о овом инциденту.

(БН ТВ)

Коментари / 97

Оставите коментар
Name

милицанин

06.11.2015 16:51

Свака ти цаст јунаце, издрзи сви постени и разумни људи из Милица су уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

упозорење

06.11.2015 19:10

Да овај човјек није сигуран у зворничкој болници , пребаците га на сигурније мјесто .

Name

Ре: упозорење

08.11.2015 14:28

Зворник је још гори и несигурнији град. Зворником влада мафија, лопови, тајкуни. У Зворничкој полицији тешко за неког полицајца може се рећи да је поштен, поготову се то не може рећи за шефове у полицији који су уско повезани са зворничким пљачкашима и мафијашима.

Name

Ре ре

08.11.2015 16:59

На мјесец га пребаците,али ни горе му није мјесто,он је ванземаљац. А Зворник је бас као сто РЕ казе, град мафије поцев од нацелника па до највецег сљама.

Name

милицанин 2

08.11.2015 19:10

ја јака ти јунака који туце зену и дијете као да су зивотиње

Name

милићанин

08.11.2015 21:17

Па-сви сте уз њега?..? А што га не одбраните од тих Гадова по Милићима,ВИЛЕ у шаке МОТИКЕ-КРАМПОВЕ,ријешите се тог ШЉАМА.Шљама који господари у Милићима.Боље гроб него роб.

Name

Сојиц Срецко

06.11.2015 16:54

Пантици, Пантици само правите проблеми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

06.11.2015 16:58

Све ово што се дешава је само ескалација нагомиланих проблема у Милићима. Нажалост Милићи су претворени у приватну прћију бахатог диктатора Дукића. Који је почео уклањања непослушних пре тридесет година.Његова бахатост је са овим задњим случајевима доживела врхунац.Па шта очекивати од приватне полиције, она се исто понаша као и њен газда одакле право приватне полиције за примену силе. Да пребија и ислеђује било кога.Милићани су нажалост подељени на лојалне и нелојалне што је доказ дискриминације. Права и слободе грађана потпуно одузета вољом бахатог Милићког моћника. Тајно праћење људи ко је и шта рекао и да ли је за и протв од једне перспективне средине прави сопствену тамницу у којој се понаша као спаситељ док приватизује и пљачка општа добра тога крај. За осуду је свако насиље ја га не подржавам, а ли ово је само последица која је уследила класичном дискриминацијом стављања нелојалних на спискове и забране улазка у локал отвореног типа. Па зашто није увео чланске карте и направио клуб за лојалне. Надам се да ће држава и државне институције имати снаге и моћи да стану на крај Милићком диктатор. Размишљући шире о степену друштвене опасност друштвена опасност и штета која је учињена грађанима Милића и околини је огромна само треба отворити Рајкову пандорину кутију у њој би се могла пронаћи широка лепеза незаконитог и противправног деловања Милићког диктатора. Ради се о много већој друштвеној опасност од појединачних отпора таквом понашању. И туча које су настале последицом незаконитом дискриминацијом нелојалних појединаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yy

06.11.2015 16:59

ЈОШ КОЈИ ДАН И ОДЗВОНИЋЕ И ДУКИЋУ МИЉЕНИКУ ВЛАСТИ СНСД. ДУКИЋ ЈЕ ОЧИТО ВЕЛИКИ БОЛЕСНИК ПСИХОПАТА КАО И ШЕФ МУ. ТАКВЕ БАГРЕ НЕМА У РЕГИОНУ КАО КОД НАС. ОДЗВАЊА ИМ НА СВУ СРЕЋУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

06.11.2015 17:31

Ја не знам какав народ мозе толико да се морално сроза и трпи локалног каубоја.

Name

Ах

08.11.2015 14:41

Микајло, мики мики , шта ти је што си незадовољан, тражи пара од СДС, твојих миљеника, пусти бокситове људе да уживају, шетај то је добро против стреса.

Name

Ха

08.11.2015 17:40

Сви би ви радили у Бокситу и добро знате како нам је добро, само не знам ста постизете са овим лазима, како нам је лосе. Не мозе Боксит платити да објаве на тв-у да је медју најуспјесним фирмама у РС и да је просјек плата исто такав.Хе,хе убједицете мозда само, сами себе...то раде будале и постигну.

Name

јоскоо

06.11.2015 17:27

и овај ми је мало искоцио из винкла.ноцна птица ста це по кафанама..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

06.11.2015 17:47

Ако пије за своје паре пије.Јос мало па це те реци несмију ни у кафану уци да потросе коју маркицу и то це требат на додин рацун да уплацују.Сваста нисам глупљи коментар процито

Name

Баш тако Неко...

06.11.2015 19:49

... Коментар ти је нешто најглупље што икада прочитах...

Name

Подрска

06.11.2015 17:27

Подрска за овог делију Пантица,за Јелену Симиц и све постене градјане Милица, и за све протеране градјане Милица уназад 30година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јух

08.11.2015 14:54

Ви протјерани, највише као патите за Милићима, што ли кад коментаришете како нас овдје тероришу, па нам чак предлажете и пушке у руке, а сад жалите што сте протјерани. Ко вас је протјерао? Дођите, шта ћете у Аустр... Итал... Србији, вратите се да се боримо мало на базену, торњу, мотелу. Не се**те више о томе како је нама овдје тешко.

Name

Зеко

06.11.2015 17:34

Нових 16 људи је тренутно на полиграфу у Мотелу.Можда позове и командира СЈБ да му поново буде свједок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лигњослав Пипак

06.11.2015 20:07

Рајко је утјерао радницима страх у кости. И кад оду у пензију плаше се Рајка и потписују петицију. Жао ми народа,а понекад и није,што су себи дозволили да их малтретира један дјед. Немам ни ја посао,па живим. Поједини би се нагузили само да им Веики брат каже. Тако и ови на полиграфу,зашто иду кад знају шта их. чека. Или мисле да Јелена лаже

Name

СРБ ин

06.11.2015 17:40

Срећне ти ране јуначе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самy

06.11.2015 17:42

Не знам овог Љубису ал знам да му је брат Синиса момак прва лига тако да ни он не мозе бити лош човјек. Брз опоравак а Синиши поздрав из Зв

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Самy

07.11.2015 14:17

Ја такодје не познајем овог момка али му знам брата и знам да је добар цовјек и јос бољи полицајац. Једино сто ми овдје смета то је ЗАШТО СУ ЉУБИША И ЗОРАН БРУТАЛНО ПРЕТКУКЛИ НЕДУЖНОГ ЛАЗАРЕВИЋА КОЈИ НИЈЕ МОГАО ДА ИМ ПРУЖИ НИКАКАВ ФИЗИЧКИ ОТПОР? Волио бих да ми неко одговори на ово питање.

Name

Слободан градјанин

06.11.2015 19:13

Надам се да диктатор Рајко Дукиц и његови полтрони неце јос дуго.Свака цаст за све храбре градјане Милица који су имали храбрости да се супроставе болесном диктатору Рајку Дукицу. Мене цуди како није промијанио и име Милица у Рајково. Јер тај болесни психопата миси да је власник свега и свацега у Милицима, укљуцујуци ту и људске зивоте. Погледајте само колико дуго дрзи оног смрада и полтрона Станимира Видовица на мјесту нацелника СЈБ Зворник како би се покривао криминал у Глиници. Видите како је смјенио нацелника опстине Милици . Ста висе реци о диктатору из Милица . Свака цаст јос једном за Пантица и за све храбре градјане Милица који имају храбрости да се супроставе диктатору који на рацунима има десетине милиона еура а овамо изиграва хуманисту и добрицину !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

06.11.2015 19:17

Пантицу, буди срецан ако зив изадјес из болнице у Зворнику,јер одатле нико зив није изасао у последње време. Све струцњаци до мојега. Трази да идес куци док се неста није ископлоковало. Знас како то бива када треба да те нема. Не заборави да Стевановиц и Дукиц исто мисле. Срецно у сваком слуцају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малени

06.11.2015 19:40

Људи ста се ово догадја? Ови људи нису нормални! Ста цути опозиција?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познаник

06.11.2015 19:59

Љубиса јесте мало брзоплет али је краљ, добар цовјек као и брат му Синиса. Једини који је ваљао несто у полицији зато је и удаљен! Дрзите се Пантици! Такодје свака цасти Јелени Симиц, ситна цура али храбра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукиц

06.11.2015 21:49

Сике и јесте удаљен из МУП-а због Дукићевих пулена који се јуначише над женом и ратним војним инвалидом.

Name

Подрска

06.11.2015 20:02

Легендо моја, поносу Милица нека те Бог цува

ОДГОВОРИТЕ
Name

Земљак

06.11.2015 20:17

Издрзи брате. Тако се брани цаст и образ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лојо

06.11.2015 21:04

Дукиц је један обицни лазов,а Лојо је зло невидјено,оставио је доста људи без посла који имају породицу.Дабогда им Бог све наплатио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

06.11.2015 21:10

Свака цаст родјаце, не могу прикрити ниста, превисе је прљавих работа, превисе је неправде уцињено, кап прелива цасу... Само напред и знај да те 80 % градјана Милица подрзава !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

07.11.2015 06:11

Одакле толика потреба за толиким обезбеђењем?? Па зар господин диктатор не верује у државу и њене институције,у којој је направио толики капитал,већ организује приватну полицију по узору на најозлоглашеније мафијашке групу? Од чега је диктатора Дукића страх да није због тога што је наследио велики капитал!? Ради се о класичном браству које плаћа и организује послушнике за мизерне паре или ситне привилегије у циљу застрашивања становника тога краја који једва крпе крај с крајем. Експлатише тај рудник и цео крај као да му је то таштевина, претворивши целе Милиће у приватну прћију,а грађане у личне робове.А за случај да га неко од робља не слуша организује сопствене гониче приватну полицију да се случајно власи не досете па да не избије побуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За правдољуба

08.11.2015 11:15

Питас засто це Рајку толика полиција...па ето јадан видис да су дивљаци полудили и туку људе по улици.Мој Тупанару ,пусти нека Суд ради свој посао ако мислис да је крив,јер ти вјерујес да он увјек изгуби судски.Немој ти и твој да прјетите неком силом.Л.А

Name

ПРАВДОЉУБ

07.11.2015 06:30

Па и Љубиша и Јелена су деца погинулих борац који су уткали себе у РС. И борили да створе бољу будућност себи и својој деци. Борили за слободу своје земље.Не слутећи да ће им диктатор Рајко после рата ускратит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пис

08.11.2015 14:31

Правдо, е ово морам да коментаришем. Каква дјеца, она јесте кћерка погинулог борца, дјете је колико и моја жена која не родила двоје дјеце. Његов отац није погинуо у рату, већ од комшијске руке, какав црни рат.

Name

Xy

08.11.2015 17:11

Знас ти ПРАВДОЉУБЕ све али тактика ти не ваља,пласирас неистините прице да је Пантиц дјете пог.борца,као да те нико неце исправити.Цитају ово многи и смију ти се јер све знају а ти би могао мало ИСТИНИТИХ ако вец хоцес неком да наудис,али немас аргумената,то те коци,па лазес ко пасс.Ето дај јос лази.

Name

ПРАВДОЉУБ

07.11.2015 07:06

Не би ме итзненадило да је ово био и осмишљен акт против Синише који је најшколовани и најперспективни полицајац у целом региону одан служби .И у овом случају је показао колико је велики човек и професионалац.Сви коментари на његов рачун који га приказују у другом контексту су злонамерни акт диктатора и његових слуга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУП

08.11.2015 11:30

Како це неко осмислити акт против Синисе кад је он сам досао нико га није слузбено послао у мотел. Исто тако це се видјети са камера да ли је и он тукао Белог или је развадјао, како се наводи из Боксита. Не вјерујем да лазу јер је видео сигурно у рукама МУП-а и убрзо це се сазнати бар ова мистерија ИСТИНА И ЛАЗИ.

Name

СИМА

07.11.2015 08:22

Жаоми је тих момак који су Рајковом подлошћу подељени и супростављени једни против других за шачицу мрвица да би преживели док он згрће огромно богаство тога краја. У тако подељеном крају шта се може очекивати већ инциденти.Надам се да је његовој бахатости дошао крај после избора.Дали је свестан тај Јурошевић да га чека исто као и Љубишу кад откаже послушност.Тако да су ова двојица младића буквално постали жртва локалног моћника.Који се поиграва са правима љутским слободама и животом људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМА

07.11.2015 08:26

Жао ми је тих момак који су Рајковом подлошћу подељени и супростављени једни против других за шачицу мрвица да би преживели док он згрће огромно богаство тога краја. У тако подељеном крају шта се може очекивати већ инциденти.Надам се да је његовој бахатости дошао крај после избора.Да ли је свестан тај Јурошевић да га чека исто као и Љубишу кад откаже послушност.Тако да су ова двојица младића буквално постали жртва локалног моћника.Који се поиграва са правима љутским слободама и животом људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

07.11.2015 09:46

Нека те Бог цува јунаце. Тако се брани цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

08.11.2015 14:57

Свако брани част под дејством алкохола, промиле да не помињем, дувалу су. Пијане будале не знају гдје им је гузица, а не шта је част. Да знају за част не би тукли борца и прјетили његовом дјетету.

Name

Борац

08.11.2015 19:12

Јел на борца Момира мислис? Оног сто је брата оставио да га убије Армија БиХ? Ти питај Момира да ли је тако било.

Name

ПРАВДОЉУБ

07.11.2015 22:02

МАНИРАЈКАН ЈЕСИЛ ЧУО ЖИВОТАТИ ТВОГА ЗА МИЛИЋКОГ МАНРАЈКАН БОГА ШТО БРКОВЕ ОН СТАРАЧКЕ СУЧЕ МЛАДЕ ЦУРЕ СПОПАДА И ТУЧЕ НАПИСАО КЊИГУ ВЕЛКОГ БРАТА НА КЊИЖЕВНОСТ МЛАДЕ РИБЕ ВАТА ДА ЧИТАЈУ НАРЕДБУ ИМ ДАО СЕ ШТО ФАЛЕ КЕША ИМ ДОДАО СВЕ ОН ПРАТИ И СА ТОРЊА СНИМА И АКО ЈЕ У КОСИ МУ ЗИМА ДОК НА СИЛУ МЛАДЕ РИБЕ СВЛАЧИ НЕПОСЛУШНЕ НА ПОЛИГРАФ КАЧИ СВЕ ЈЕ САЊО ДОК ЈЕ БИО МАЛИ АЛ ЈЕ ЗНАО ДА МУ КЕША ФАЛИ ПА ЗАВРШИ ОНДА ПРЕСТИЖНЕ ШКОЛЕ ДАБИ ДОШО ДО ВЕЛИКЕ ЛОВЕ МАШТАЈУЋИ О СТАРАЧКОМ БЛУДУ ОПЉАЧКАО ЦЕЛОГ МЕСТА РУДУ АЛ ОД ПАРА И ОД БЕСА ПУЧЕ ПОЧЕ ЖЕНЕ ПО МЕСТ ДА ТУЧЕ ПУКО РАЈКАН ЖИВОТА МИ МОГА ПОЧО ГЛУМИТ МИЛИЋКОГ БОГА РОБА ТУЧЕ ЗА ЗАКОН НЕМАРИ ОДЛЕПИ НАМ МАНИРАЈКАН СТАРИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

школа

08.11.2015 10:46

Па заврши и ти престижне школе ко ти брани? а да заборавих вјероватно Рајко.

Name

Ха

08.11.2015 17:31

И ја би до зоре, текстове ти писао, ал кад сконтам Слободанов смисао. Цовјек поста да градјане уци, како Рајко своје градјане муци... Хе,хе, Слобо да истине има, ти би Слобо постао министар...Мој Правдољубе, батали све ово, ко зна ко је твоје кољено це испастати, за све ово.

Name

Гробари Милици

08.11.2015 02:32

Браво Симо за кометат,има се ту јос тога додати али за паметне је довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милицанин

08.11.2015 08:35

Цуј сто је прецизан,досао да попије два пица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

08.11.2015 11:37

Пантиц и Мијатовиц немају ста да изгубе,а Синиса како се прица да је тукао Белог могао би изгубити посао за који се намуцио и уцио.Видео запис из мотела це показати.Видјецемо.

Name

објективан

08.11.2015 12:26

Није ни први ни задњи пут да се неко потуце у кафани,не улазеци ко је први поцео.Али пуцати из пистоља, после туце у кафани у болници на Пантица је покусај убиства!!! Нема никаквог оправдања за Дукица и његову полицију.За време радног времена Дукицев полицајац рањава цовека у болници,страсно! А јос страсније је саопстење Дукица да је то био напад на компанију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

08.11.2015 14:46

Бокситов мотел има обезбеђење, као и сваки локал који држи до репутације, пијане госте не служе као и у другим нормалним кафићима у Милићима, да не рекламирам, уђите пијани тражите свађу, бићете избачени , ако кренете да уништавате инвентар покупиће вас на улуци.

Name

Страза

08.11.2015 19:16

Само доведи способне људе из БГ који це да поломе багру која буде правила глупости и заврси са аматерима.Бар паре нису проблем.

Name

СИМА

08.11.2015 12:36

КО ДРУГОМЕ ЈАМУ КОПА САМ У ЊУ УПАДА. ДА ИМА РЕДА И ЗАКОНА НИТИ БИ РАЈКО НИТИ БИЛО КО МОГАО ДА СЕ ТАКО ПОНАША.А МОМЦИ КАО СИНИША СУ ДОВОЉНО КВАЛИТЕТНИ И ВРЕДНИ ДА ТАКВИХ СЕ СЛУЖБА НЕ ОДРИЧЕ ЗА КОЈЕ ИНСТИТУЦИЈЕ РАДИ МНОГО СУ ЈАЧЕ ОД БИЛО КОГ ЛАКО ПРОМЕЊИВОГ ПОЛИТИЧАРА. ДА ИМА ВИШЕ ТАКВИХ МОМАКА И ДА НЕМА УПЛИТА ЛОКАЛНОГ МОЋНИКА У РАД ПОЛИЦИЈЕ ДАВНО БИ СЕ ЗАВЕО РЕД.РС БИ ТЕРБАЛА ЗБОГ ЦЕЛОКУПНЕ ОВЕ СИТУАЦИЈЕ ДА ПОХАПСИ СВЕ КЉУЧНЕ АКТЕРЕ КОЈИ ОПСТРУИШУ ВЛАСТ У МИЛИЋИМА И ЗАВОДЕ ПРИНУДНУ УПРАВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад

08.11.2015 14:38

Недај боже да се Љубиша намерачи на какву жену, питам се да ли би му бато припомогао да је савлада.

Name

Ред

09.11.2015 17:50

Јад цувај ти своју гу.ицу .

Name

ПРАВДОЉУБ

08.11.2015 13:02

ДА ГРАЂАНИ МИЛИЋА БИ ШТО ПРЕ ТРЕБАЛИ ДА ИСКАЖУ СВОЈУ ВОЉУ НА ИЗБОРИМА. КОЈИ БИ СЕ ТРЕБАЛИ РАСПИСАТИ ШТО ПРЕ. НЕ МОГУ ДА ВРЕУЈЕМ ДА ЈЕ ЈЕДАН ПОЈЕДИНАЦ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ И ДА ЊЕГОВА ПОЛИЦИЈА ЛИЧНА ВИШЕ ВРЕДИ И ЗНАЧИ ОД ПОЛИЦИЈЕ РС. АКО СМО ДОТЛЕ ДОШЛИ ЉУДИ ОНДА И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО БОЉЕ. ТУЧЕ ПОДЕЛЕ, ТО СУ САМО ПОСЛЕДИЦЕ ОВАКВОГ ПОНАШАЊА ЛОКАЛНОГ МОЋНИКА РАЈКАН ПАШЕ. А ЈОШ ВРЕУЈЕМ У НАШУ РС И ЊЕНЕ ИНСТРУМЕНТЕ ВЛАСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ПРАВДОЉУБ

08.11.2015 18:45

За кога да гласамо,реци нам ти,дај савјет...то цес касније да форсирас кад ти исплате за овај дио посла ...хехехе па неце ти успјети вјеруј ,ово је контаефекат јер висе је паметних у Милицима који це оцјенити све ..Теби неце платити јер није било успјесно и ет,дзаба си дангубио

Name

Алија Сиротановић

08.11.2015 15:01

Ја сам родом из тих Милића, прије много година побјегао сам главом без обзира. Вјеруте ми да је тамо све лудо. Тамо зиве само пијани клошари и будале. Сто се тиче Белог тај дечко није баш чист има он озбиљне проблеме у глави свако ко га је једном у зивоту видео то зна, а и тај Пирго није бољи, добро мало јест бољи дечко, ал луд је и он. А ни овај Пантиц није бољи свака цаст са Синишу, ал овај није неки репрезентативан градјанин. Кажем вам, ко год је имао мало мозгу побегао је из те рупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господе

08.11.2015 16:34

Алија или како год, ал презиме те најбоље описује! Ти скроз изгубио идентитет. Иди тражи се, види да ниси у ве це шољи. Ти још увијек бјежиш, знаш ли гдје си тренутно...Врати се осјећам да тамо као избјеглица ниси добро дошао, јер ако овдје нико није нормалан, шта је с тобом, ти подвојена личност, знаш ли бар којег си пола

Name

Гробари Милици

08.11.2015 16:13

Јајаре пусите га,ево газда је отерао у болницу Белог, Циго је збрисао за Дојцланд а Пиргу као и несретног конобара Рада истерао са посла. Сада интезивно трази месо по Милицима и омразеној Власеници да цувају његову гузицу по свакој цену. Гаде ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

08.11.2015 18:38

Белог треба цјенити јер је цасно радио свој посао ,не битно који је опис посла,и на цијој је страни,примао је ударце и није бјезао као сто се прица за његове колеге који су га издали.Ето људи јос доказа како се цовјек у секунди промјени.Годинама смо добри а кад је фрка одох ја.Зао ми је цовјека

Name

ПРАВДОЉУБ

08.11.2015 16:43

БРАТ ЈЕ БРАТ ЈА МУ СА ТЕ ЉУТСКЕИ И МОРАЛНЕ СТРАНЕ НИШТА НЕ ЗАМЕРАМ. БРАНИТИ БРАТА ЉУТСКИ АЛИ БРАНИТИ ОД БРАТА ПОКАЗУЈЕ ЊЕГОВО ЧОЈСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ.АЈДЕ ЉУДИ СЕ ПОБИЈУ ДЕШАВА СЕ АЛИ ДА ПОКУШАШ ДА УБИЈЕШ ЧОВЕКА ШТО СИ МУ ЗАБРАНИО ПИЋЕ ИЗАЗВАО ИНЦИДЕНТ, ДОБИО БАТИНЕ.ТО НЕ РАЗУМЕМ НИКО НЕМА ПРАВА НИ НА ЧИЈИ ЖИВОТ МА КОЛИКО ГА МРЗЕО ИЛИ ВОЛЕО. ТО ЈЕ ЗА СВАКУ ОСУДУ. МА КОМЕ И КОЈОЈ ПОЛИЦИЈИ ПРИПАДАШ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пс

08.11.2015 19:52

Дај Бозе да Бели не крене у освету јер је не-фер претуцен.

Name

Осветник

08.11.2015 21:42

Тај исти Бели је на кварно ударио Пантица. А сумњам да це смјети на улицу изаци, пуцао је јунак у момка у болници

Name

мозе ли

08.11.2015 18:33

Мозе ли ми неко да објасни,који су ликови на бисти срама у Милицима у цувеном парку великана.Да ли је могуце?Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозе

08.11.2015 19:11

ГАРАНТУЈЕМ ДА ЗНАС КО СУ ,ха,ха али нека ти други казу да не испадне да ја лазем...Погледај боље па цес препознати ха,ха

Name

Доктор

08.11.2015 19:30

Мозе једино психијатар. То је била болесна идеја Рајка Дукица и на њој су његови противници који су указивали на криминал

Name

Још

08.11.2015 19:47

На бисти срама су правдољуб и слободан грађанин, мораћемо направити још 3, 4 бисте за сличне њима

Name

ЗВX

09.11.2015 21:16

Питате ције су бисте у парку великана па само вам се казе то су бисте милицких великана сами себи направили да показу колико су велики .

Name

мозе ли

08.11.2015 21:40

Не знам стварно цији су ликови и први пут ово видим...и не могу да верујем ха,ха у 21 веку на јавној поврсини,у парку који називају парком великана. Ово је за спице веровали или не!!! ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Их

09.11.2015 15:26

Ниси у току, они су мимо сваког парка, па они су на депонији смећа, посјети и положи цвијеће и запали свијеће ако ти их је жао.

Name

ПЕНЗИОНЕР

09.11.2015 06:00

УМИШЉЕНО БОЖАНСТВО ЈЕСИЛ ЧУО ЖИВОТА ТИ ТВОГА ЗА МИЛИЋКОГ МАНРАЈКАН БОГА ШТО БРКОВЕ ОН СТАРАЧКЕ СУЧЕ МЛАДЕ ЖЕНЕ СПОПАДА И ТУЧЕ НАПИСАО КЊИГУ ВЕЛКОГ БРАТА НА КЊИЖЕВНОСТ МЛАДЕ РИБЕ ХВАТА ДА ЧИТАЈУ НАРЕДБУ ИМ ДАО СВИ ШТО ФАЛЕ КЕША ИМ ДОДАО КО НЕ ЧИТА НЕ ДОБИ НИ СИЋЕ НЕЛОЈАЛНИМ ОН УКИДА И ПИЋЕ СТРАХОМ ВЛАДА ЗНА ДА СРАЊА БИЋЕ С ПОЛИЦИЈОМ ПУЦА У МЛАДИЋЕ ПРИСКУШКУЈЕ И СА ТОРЊА ГЛЕДА ВЕЛИКО ОКО САМО КОСА СЕДА ДОК НА СИЛУ МЛАДЕ РИБЕ СВЛАЧИ НЕПОСЛУШНЕ НА ПОЛИГРАФ КАЧИ СВЕ ЈЕ САЊО ДОК ЈЕ БИО МАЛИ АЛ ЈЕ ЗНАО ДА МУ КЕША ФАЛИ ПА ЗАВРШИ ОН ПРЕСТИЖН ШКОЛЕ ДА БИ ДОШО ДО ВЕЛИКЕ ЛОВЕ МАШТАЈУЋИ О СТАРАЧКОМ БЛУДУ ОН ОПЉАЧКАО ЦЕЛОГ МЕСТА РУДУ АЛ ОД БЛАГА И ОД БЕСА ПУЧЕ ПОЧЕ ЖЕНЕ ПО МЕСТУ ДА ТУЧЕ ПА ПОКУША БОЖАНСТВО ДА СПАСИ РЕПРЕСИВНОМ МЕРОМ ФЕЈСБУК ДА УГАСИ ДИЈАГНОЗА ТЕШКА ЦЕО НАРОД СТРАДА ХТЕО ЈЕ БОЖАНСТВО ПЉАЧКАШ РУДНОГ БЛАГА УМИСЛИО ЖИВОТА МИ МОГА ПОЧО ГЛУМИТ МИЛИЋКОГ БОГА ТУЧЕ БИЈЕ ЗА ЗАКОН НЕМАРИ ОДЛЕПИО МАНИРАЈКАН СТАРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јак

09.11.2015 15:54

Пензионер, сад бих ти одговорио једним стихом , али ми те жао, сигурно јадно изгледаш чим си могао ову песмицу да осмислиш, па то је испод сваког нивоа. Знам ја како је бити у пензији, офуцан, није ти ни до чега, поред тебе нека средовечна жена...погледаш рајка он ко младић, рибе га јуре, бјежи ал нема смисла све одбити, шта би смо помислили о њему.,. да не дај боже више не може... ти пензионер не будали боље ти је ћути, једи кикирики можда ти буде као рајков толики...то је само дио песме, не бих даље, разочаараћеш се

Name

Само казем

09.11.2015 09:39

Ови сто коментарису са именима: ха, ма, ју, хе итд... Рајкови плаценици, мозда Лојо, Дејан пицка Драгицевиц, њима и јесте добро овдје у Милицима.. Усускани у Рајковој буљи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јах

09.11.2015 15:30

То су људи који немају времена да се бакћу вашим глупостима, па на брзину да вам нешто кажу као, их заболи ме, само скраћено, ех гаће ми се тресу, ма идите у , ако вам овде није добро, е то су ти, ваљда сте сад сконтали.

Name

СЛОБА

09.11.2015 16:24

МАНИРАЈКАН ЈЕСИЛ ЧУО ЖИВОТА ТИ ТВОГА ЗА МИЛИЋКОГ МАНРАЈКАН БОГА ШТО БРКОВЕ ОН СТАРАЧКЕ СУЧЕ МЛАДЕ ЖЕНЕ СПОПАДА И ТУЧЕ НАПИСАО КЊИГУ ВЕЛКОГ БРАТА НА КЊИЖЕВНОСТ МЛАДЕ РИБЕ ХВАТА ДА ЧИТАЈУ НАРЕДБУ ИМ ДАО СВИ ШТО ФАЛЕ КЕША ИМ ДОДАО КО НЕ ЧИТА НЕ ДОБИ НИ СИЋЕ НЕЛОЈАЛНИМ ОН УКИДА И ПИЋЕ СТРАХОМ ВЛАДА ЗНА ДА СРАЊА БИЋЕ С ПОЛИЦИЈОМ ПУЦА У МЛАДИЋЕ ПРИСКУШКУЈЕ И СА ТОРЊА ГЛЕДА ВЕЛИКО ОКО СМО КОСА СЕДА ДОК НА СИЛУ МЛАДЕ РИБЕ СВЛАЧИ НЕПОСЛУШНЕ НА ПОЛИГРАФ КАЧИ СВЕ ЈЕ САЊО ДОК ЈЕ БИО МАЛИ АЛ ЈЕ ЗНАО ДА МУ КЕША ФАЛИ ПА ЗАВРШИ ОН ПРЕСТИЖНЕ ШКОЛЕ ДА БИ ДОШО ДО ВЕЛИКЕ ЛОВЕ МАШТАЈУЋИ О СТАРАЧКОМ БЛУДУ ОН ОПЉАЧКАО ЦЕЛОГ МЕСТА РУДУ АЛ ОД БЛАГА И ОД БЕСА ПУЧЕ ПОЧЕ ЖЕНЕ ПО МЕСТУ ДА ТУЧЕ ПА ПОКУША БОЖАНСТВО ДА СПАСИ РЕПРЕСИЈОМ СВОЈОМ ФЕЈСБУК ДА УГАСИ ДИЈАГНОЗА ТЕШКА ЦЕО НАРОД СТРАДА ХТЕО ЈЕ БОЖАНСТВО ПЉАЧКАШ РУДНОГ БЛАГА ЗА БОЖАНСТВО ЊЕГОВО ВИШЕ НЕМА НАДЕ ТО БОЖАНСТО ЈЕЛЕНА МЛАДА МУ УКРАДЕ ЗАКАШЊЕЛИ ПУБЕРТЕТ САМО УЊУ ГЛЕДА ОД БОЖАНСТВА ОСТАДЕ САМ МОРАЛНА БЕДА УМИСЛИО ЖИВОТА МИ МОГА ПОЧО ГЛУМИТ МИЛИЋКОГ БОГА ТУЧЕ БИЈЕ ЗА ЗАКОН НЕМАРИ ОДЛЕПИО МАНИРАЈКАН СТАРИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО

09.11.2015 16:53

БРАВО СЛОБО САТИРОМ ПРОТИВ ДИКТАТОРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јао

09.11.2015 21:05

Ваш величанствени ķо.от, јој, јој, народе глупи мој, јој, јој.

Name

Милици

10.11.2015 18:49

Слободане постен народ Милица је уз тебе. Доста је Дукицевог зулума

Name

РАМБО

09.11.2015 20:32

БРЗ ОПОРАВАК И СТО ПРИЈЕ ДА СЕ ВРАТИС ДА ЗАВРСИС ЗАПОЦЕТИ ПОСО. ДА ТЕРОРУ ДОДЈЕ ЈЕДНОМ КРАЈ.КЕРОВИМА ЗАЦЕПИТИ УСТА ДА НЕ ЛАЈУ САМО ДА ЗАУВЈЕВАЈУ ОД МУКЕ.ЛЕГЕНДО НАСА ЗИВИО ТИ НАМА СТО ГОДИНА,ПОЗДРАВ ОД БОКСИТОВОГ РАДНИКА НЕ СМИЈЕМ РЕЦИ ИМЕ ЈЕР ОДО ОДМА НА ПОЛИГРАФ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

10.11.2015 14:25

Рамбо , ко си ти ? Можда Роки, много гледаш филмове. Јадан си , не вјерујем да си бокситов радник. Гдје си пошо, куд си дошо, ајд на посо, да имаш шта да једеш, не замлаћуј се глупостима, ако радиш, ако. Полиграф је за људе који немају шта да крију, који не лажу, не краду...

Name

11.11.2015 12:08

ЈАО/// ЈАУКО ЦИЈЕЛОГА ЗИВОТА.

Name

ПРАВДОЉУБ

10.11.2015 14:35

ТЕШКО ЈЕ ОЧЕКИВАТ ПРАВДУ И ПРАВЕДНОСТИ ОД ОВАКВИХ ЉУДИ ТА КАТЕГОРИЈА ЗА ЊИХ НЕ ПОСТОЈИ ОНИ СА СВОЈОМ МОЋИ МИСЛЕ ДА МОГУ СВЕ. АЛУДИРАЈУЋИ НА ЊИХИВО ДЕТИЊСТВО ЧУВАЈУЧИ ГОВЕДА И ОВЦЕ ПОСМАТРАЈУЋИ СА СВОГА ТОРЊА ВИДЕ СВОЈЕ ОВЦЕ ЗАТВОРЕНЕ У СОПСТВЕНИ ТОР ЗА ШИШАЊЕ И БЛЕЈАЊЕ ПО ПОТРЕБИ.СВЕ ЋЕ ОНИ ДА КУПЕ И ПЛАТЕ АЛИ ОБРАЗ ОПРАТИ НЕМОГУ.РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЧОВЕКА И МОНСТРУМА ЈЕ У СТЕПЕНУ ОСЕЋАЈНОСТИ ЗА СВЕТ ОКО СЕБЕ. ДУХ НАРОДА ПА НИ НАРОД НИТ ВРЕМЕ НИТИ СУ ТУРЦИ ВЛАДАЈУЋИ ОВИМ ПРОСТОРОМ 500 УСПЕЛИ УГУШИТИ ДУХ И СЛОБОДУ ОВОГ НАРОДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЈАУ

10.11.2015 15:00

РАМБО И ПРАВДОЛ- БЛИЗАНЦИ. ДОБРОДОШЛИ НА ШИШАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧОМБЕ

10.11.2015 15:07

Правдол..тенкре прво смањи та слова ...нико овде није ћорав, будалетино.

Name

РАМБО

10.11.2015 15:47

МА ИСТО ЈЕ ТЕБИ КО ИМЕНИ НЕЗНАМ СТО ТО КРИЈЕС ЗНАС ТИ СТА НАМ РАДЕ.СВАКИ МЈЕСЕЦ ОДБИЈАЊЕ ОД ПЛАТЕ ТЕ ЗА РИБУ И МНОГЕ ДРУГЕ СТВАРИ НИТИ СМИЈЕС ТИ А НИ ЈА ПРОГОВОРИ ТИ. ЗА РИЈЕЦ ОДОСМО ТАМО ДЈЕ СМО БИЛИ.СИСАМО СЕ ЈА И ТИ КОД ИСТОГ САМО ТИ ТО НЕЦЕС ДА ПРИЗНАС НЕЗНАМ ЗАСТО ЛАЗЕС И СЕБЕ И ДРУГЕ КАД ЈЕ ТАКО.БОКСИТОВ РАДНИК

Name

ПРАВДОЉУБ

10.11.2015 15:31

ВУКОВИ У ЈАГЊЕЋОЈ КОЖИ СЕ НЕ ШИШАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

10.11.2015 15:52

ОК БУДАЛА САМ....АЛИ НИКОГ НЕ ТРЕБА ПОДЦЕЊИВАТИ ПОНЕКАД СЕ И ОД БУДАЛЕ ЧУЈЕ НАКА ПАМЕТНА, КОЈУ НИКАД НИЈЕ ЧУО И МОЖЕ НАУЧИТИ. НАДАМ СЕ ДА ЋЕШ ИЗ ОВОГ СЛУЧАЈА ИЗВУЋИ ПОУКУ. ЈЕДВА САМ КУПИО ОВАЈ КОМПЈУТЕР ПА НЕ МОГУ ДА КУЦАМ МАЛА СЛОВА.А ТИ МОЖДА СИ СЛАБОВИД ПА ТИ ЕТО ДОБРО ДОЂЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мали

10.11.2015 16:07

Рамбо- Правдол, поједеш ли ти рибу или је бациш? Једи јадан здрава је, можда ти се и вид поправи. Због мене куцај најмања слова, него због твојих истомишљеника, слијепаца код очију, боље је што су већа слова. Да не заборавим, у Аустралији траже чобане, па пошто ниси задовољан рибом гањај овце, кенгуре...

Name

чуј

10.11.2015 16:13

Рамбо, ајд не кукај више! Како те није срамота. пензију ћеш дочекати у Бокситу, ако ниси крао и лагао. Шта ти треба више ! Лези, покриј се , гриј се, ухвати , ако имаш шта попиј и провесели се, ускоро ће плата. Погледај људе који штрајкују, мјесецима нису примили плату. Ћути док те полиграф није открио, а сигуран сам да би имао шта да покаже. Зато шшшш...

Name

РАМБО

11.11.2015 08:36

МАЛИ/ПОСТО ТИ СМЕТАЈУ ВЕЛИКА СЛОВА ЈА ЦУ ОПЕТ ВЕЛИКИМ. ЈА МИСЛИМ ДА ТИ НЕ РАДИС У БОКСИТУ, А ДА ТИ ЈЕ ПЛАЦЕНО ДА СЈЕДИС И ДА НА СВАКУ ПОРУКУ ОДГОВАРАС КОНТРА ПОРУКОМ. ОДМОРИ МАЛО ПУСТИ РАЈКА ЦУВАЈ ЗДРАВЉЕ. ИЗВИНИ НА ВЕЛИКИМ СЛОВИМА.

Name

ПРАВДОЉУБ

10.11.2015 17:04

МОЈИХ ИСТОМИШЉЕНИКА ИМАШ СВУД ОКО СЕБЕ И ТИ ШТО ТЕ ПРАТЕ, ТИ ШТО ТИ СЕ ШЛИХТАЈУ И У ТВОЈОЈ КАНЦЕЛИАРИЈИ, ГДЕ ГОД ПОГЛЕДАШ ТУ СУ. ДЕ ТИ РЕКО КАКАВ СИ ЈОШ МАЛО ЋЕШ И ГОСТЕ ТОРЊА И МОТЕЛА СТАВЉАТИ НА ПОЛИГРАФ МОЖДА ДЕЦУ ЖЕНЕ. У ДА ПРЕДЛАЖЕМ ТИ ОВЕ ДО 18-35Г.ДОБР БИ БИЛО ДА НАУЧИШ НАУЧИШ НАПАМЕТ ОНУ САТИРУ МОЖДА ТИ ЈОШ И ПОМОГНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

руда

10.11.2015 18:07

Што мислиш да сам у канцеларији? Зато што не дозвољавам да нам руше мјесто, предузеће у којем годинама радим...И ти да си паметан прибрао би се, не би слушао неке будале које ти филују мозак, а нема их пас зашта ујести. Нисам у канцеларији, много ближе сам теби! Што ти и твоји истомишљеници и даље радите у бокситу, идите, дајте људима који желе да раде, поштено и заплату коју не би могли да зараде ни у једној другој фирми... Не причам о иностранству гдје раде по два посла, из пиџаме у радно одјело па по 15 сати, цимај, пери го.на, чувај туђу дјецу, чисти куће... Нико те не држи завезаног у Бокситу. Путуј Селма и не нагињи се кроз прозор...

Name

ПЈЕСНИК

10.11.2015 23:20

ПОСТАО СИ ПАРАНОИК БОГАСТВО ТЕ ИЗВИТОПЕРИЛО. СТВАРАШ НЕПРИЈАТЕЉЕ И ОД НАЈБЛИЖИ СВОЈИХ ИМАШ СУВИШЕ ВЕЛИКУ СУЈЕТ. НЕ НАПАДА ТЕ НИКО ЗБОГ БОГАСТВА ЈА ТИ СА ТИМ ТВОЈИМ БОГАСТВОМ НЕ БИ БИО У КОЖИ. ВЕЋ ШТО ГУШИШ ДРУГЕ И УНИШТАВАШ ИМ ЖИВОТЕ А ЗА ТО НИМАЛО НЕ ПОКАЗУЈЕШ МИЛОСТ. КАКВЕ ИМА ВЕЗЕ КО ШТА МИСЛИ БИТНО ЈЕ ДА КОРЕКТНО ОДРАЂУЈУ ПОСА. ПУСТИ ЉУДЕ ДА ПРИЧАЈУ. А ТИ НАУЧИ ДА ПРИМАШ ПОРАЗЕ. ВРАТИ СЕ УНАЗАД 50 ГОДИНА КАДА СИ СА СВОЈОМ ТОРБИЦОМ ИЗ ТРОШНЕ КУЋЕ КРЕНО У ШКОЛУ И САЊАО О БОЉЕМ ЖИВОТ ПРУЖИ ЈЕ САДА И ТИ ДРУГИМА И ЗАМИСЛИ ДА НИСИ ТО ШТО ЈЕСИ.И ДА ТИ НЕКО УНИШТИ ЖИВОТ БРАТУ И СЕСТРИ ИЛИ МАЛТРЕТИРА СЕСТРУ ИЛИ ДЕТЕ ЗАТО ШТО ЈЕ ГА БОГАСТВО ОТУПЕЛО.ПА НОРМАЛНО ДА СЕ ЉУДИ ПОБУНЕ.ТРАЖИО СИ САМ ДА ДОЂЕШ ДОТЛЕ НЕ МОЖЕ СЕ ГАЗИТ ПО ЉУДИМА А ЈОШ ОЧЕКИВАТИ ДА ТЕ ВОЛЕ. ПРИСЕТИ СЕ СВОЈЕ МАЈКЕ КОЈА ЈЕ ПРИЧАЛА УМИЛНИМ БЛАЖЕНИМ ГЛАСОМ ГЛЕДАЛА ТОПЛИМ ПОГЛЕДОМ И НИКАДА НИКОМ НИЈЕ СЕ ЗАМЕРИЛА УМРЛА СРЕЋНА И ОСТАЛА ДОБАР ЧОВЕК НИСУ ЈОЈ ТРЕБАЛИ ТЕЛОХРАНИТЕЉИ. А ТИ ДАНАС ЗБОГ ПРЕКЕ НАРАВИ НЕ МИСЛИШ НА БОГА ВЕЋ СМАТРАШ СЕ САМИМ БОГОМ НИЈЕ ТИ НИ СЕСТРА НИТИ СЕСТРИЋИ НИКО И НИШТА СВЕТО. КАПИТАЛ ТРАЖИ ЛУЂЕГ И БРЖЕГ ПОРОБЉВА И УБИЈА.МАТЕРИЈАЛНЕ ВРЕДНОСТ БУДУ И НЕСТАНУ ТРЕЋЕ КОЛЕНО ТЕ ЗАБОРАВЉ. ШТА ОСТАЈЕ ПОТОМСТО ИЛИ НЕКО УМЕТНИЧКО ДЕЛО КОЈЕ МОЖЕ ДА НАС НАЏИВИ. НАЈБОЉЕ ШТИТИ ДОБРА ДЕЛА. СВЕ ТИ ОВО ПИШЕМ ДА БИ ТЕ ВРАТИО НА ЗЕМЉУ И ОТВОРИО НОВУ ДИМЕНЗИЈУ ТВОГ НАЧИНА РАЗМИШЉАЊА. ЗАТО САМ ТИ СВЕ ОВО И ПИСАО. НЕ ТРАЖИ НЕПРИЈАТЕЉЕ ЈА НЕ МРЗИМ НИКОГ АЛИ СЕ БОРИМ ЗА ПРАВДУ И СЛОБОДУ ОВИХ ДВОЈЕ МЛАДИХ ЉУДИ. ПЈЕСМА ТИ ЈЕ НАПИСАН ДА БИ ТЕ ВАТИЛО БАР НА ТРЕНУТАК И СПУСТИО НА ЗЕМЉУ ВАШЕ БОЖАНСТВО. ДА СЕ ЗМИСЛИШ ГДЕ СИ И КУДА СИ КРЕНО. ОКРУЖЕН СИ ЛАЖНИМ ПРИЈАТЕЉИМА ЛАЖНИМ ЉУБАВИМА И СВЕ ГЛЕДАШ КРОЗИ ИНТЕРЕС КАО И СВИ ТЕБЕ. ХИЈЕНАМА А ТИ САДА КАО РАЊЕНИ ЛАВ СРЉАШ И РЕЖИШ НА СВЕ И СВАКОГ. НЕКЕ СИТНЕ БЕДНЕ ДУШЕ СУ СПРЕМНЕ ДА ИЗВРШЕ НАЈПРЉАВИЈЕ ЗАДАТКЕ ДА БИ ТИ СЕ УДВОРИЛИ А ВЕЋ СУТРА СУ СПРЕМНИ ДА ТО ДА УЧИНЕ ЗА ДРУГЕ. ТАЈ ЉУБИША ЈЕДВА КРПИ КРАЈ СА КРАЈЕМ, ПРЕК ЈЕ АЛИ ПРАВИЧАН ДОБРА ДУША ПРГАВА НАРАВ ПА ТУ ИМА СЛИЧНОСТ ВОЛИ ДА СЕ ПОБИЈЕ АЛИ НЕ ЗА ИНТЕРЕС ВЕЋ СОПСТВЕНУ ПРАВДУ АКО ЈЕ ТАКАВ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА СЕ УБИЈЕ СВАКО ОДГОВАРА ЗА СВОЈА ДЕЛА И ДА МУ СЕ УСКРАТЕ ЊЕГОВА БУДУЋНОСТ КАО И ЈЕЛЕНА ПА ОДАКЛЕ ТИ ПРАВО ДА ДИЖЕШ РУКУ НА ТУЂЕ ДЕТЕ АКО РАДИ ЗА ТЕБЕ НИСИ ЈЕ КУПИО НА ПИЈАЦИ И НИЈЕ ТВОЈЕ ВЛАСНИШТВО КАО И ЈОШ ОЧЕКУЈЕШ ДА ТИ СЕ ДИВЕ. ПОДЕЛОМ И МРЖЊИМ ПРОКЉУЧАЋЕ МИЛИЋКИ ЛОНАЦ А У ЊЕНУ ЋЕ СЕ СВИ ОПЕЋИ. НА ОВЕ СТВАРИ ЖЕЛИМ ДА УКАЖЕМ И НА МОГУЋЕ ПОСЛЕДИЦЕ КОЈЕ СЕ МОГ СПРЕЧИТИ ХЛАДНОМ ГЛАВОМ И ЗДРАВИМ РАЗУМОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЈЕСНИК

10.11.2015 23:55

НЕКЕ СИТНЕ БЕДНЕ ДУШЕ СУ СПРЕМНЕ ДА ИЗВРШЕ НАЈПРЉАВИЈЕ ЗАДАТКЕ ДА БИ ТИ СЕ УДВОРИЛИ А ВЕЋ СУТРА СУ СПРЕМНИ ДА ТО ДА УЧИНЕ ЗА ДРУГЕ. ТАЈ ЉУБИША ЈЕДВА КРПИ КРАЈ СА КРАЈЕМ, КАО ПРЕК ЈЕ АЛИ ПРАВИЧАН ДОБРА ДУША ПРГАВА НАРАВ, ПА ТУ ИМА СЛИЧНОСТ ВОЛИ ДА СЕ ПОБИЈЕ АЛИ НЕ ЗА ИНТЕРЕС ВЕЋ СОПСТВЕНУ ПРАВДУ АКО ЈЕ ТАКАВ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА СЕ УБИЈЕ СВАКО ОДГОВАРА ЗА СВОЈА ДЕЛА И ДА МУ СЕ УСКРАТИ ЊЕГОВА БУДУЋНОСТ КАО И ЈЕЛЕНА, ПА ОДАКЛЕ ПРАВО БИЛО КОМЕ ДА ДИЖЕШ РУКУ НА ТУЂЕ ДЕТЕ АКО РАДИ ЗА ТЕБЕ НИСИ ЈЕ КУПИО НА ПИЈАЦИ И НИЈЕ ТВОЈЕ ВЛАСНИШТВО КАО И ЈОШ ОЧЕКУЈЕШ ДА ТИ СЕ ДИВЕ. ПОДЕЛОМ И МРЖЊИМ ПРОКЉУЧАЋЕ МИЛИЋКИ ЛОНАЦ А У ЊЕНУ ЋЕ СЕ СВИ ОПЕЋИ. НА ОВЕ СТВАРИ ЖЕЛИМ ДА УКАЖЕМ И НА МОГУЋЕ ПОСЛЕДИЦЕ КОЈЕ СЕ МОГ СПРЕЧИТИ ХЛАДНОМ ГЛАВОМ И ЗДРАВИМ РАЗУМОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДОЉУБ

11.11.2015 06:25

ЗАМИСЛИТЕ КАД БИ СВАКО ОД НАС КУПИО ПОЛИГРАФ И ПОЧО ДА ИСЛЕЂУЈЕ СВАКО СВАКОГА. НИ БОГ НАС НЕ БИ МОГО СПАСИТ САМОУНИШТИЛИ БИ СЕ. КОМЕНТАР ДА ЈЕ ПОЛИГРАФ ЗА ЉУДЕ ДА АЛИ ЗА КОЈЕ ТО ЈЕ УСТАВОМ И ЗАКОНОМ ИЗРЕГУЛИСАНО. ЧОВЕЧЕ ИЛИ СИ ТОЛИКО ЗАСТРАНИО АКО ЈЕСИ ШТО ПРЕ ВРАЋАЈ СЕ У ВИНКЛО ИЛИ ИМАШ ПОГРЕШНЕ САВЕТНИКЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ. МОЖДА СУ БИЛИ ДОБРИ У РАТУ. МОЖДА УЦЕЊЕНИ ПА СПРЕМНИ НА СВЕ, АЛИ РАТ СЕ ЗАВРШИО ЦИВИЛИЗАЦИЈА ДОШЛА. АКО СМАТРАШ ДА ЈЕ ТО НОРМАЛНО ОНДА ПРЕДЛАЖЕМ ГРАЂАНИМА ПОД ХИТНО ДА ГА КУПЕ И ДА ТЕ ШТО ПРЕ СТАВЕ НА ТЕСТИРАЊЕ ТЕШКО ДА БИ ПРОШАО. ТО БИ БИО СУМРАК ПРАВА И ЗАКОНА. ЗАМИСЛИТЕ КАД БИ СВАКО ИСТЕРИВАО СВОЈУ ПРАВДУ СВИ БИ БИЛИ УПРАВУ, А НИКО. ВЕРОВАТНО ДА И ЈУРОШЕВИЋ МИСЛИ КАО ЊЕГОВ ГАЗДА ДА ЈЕ ОН ИМАО ПРАВО ДА ПУЦА И ПОКУША ДА УБИЈЕ ЧОВЕКА ЗАТО ШТО ЈЕ ПОВРЕЂЕ. ОВО ЈЕ ПАРАНОЈА ИЗА ОВОГ НЕ СТОЈИ НИКО СЕМ САМОСТАЛНИХ БОРАЦА ЗА ПРАВО И ПРАВДУ СЛОБОДЕ КОЈЕ СУ И ТЕКАКО НАРУШЕНЕ. ПРОТИВ ПРАВНО ПРИВОЂЕЊЕ ИСЛЕЂИВАЊЕ ДО ПРИМЕНЕ ФИЗИЧКЕ СИЛЕ ПА ТО ЈЕ СТРАШТНО И ЗА СВАКУ ОСУДУ. А КОЈИ СУ ИЗИРИТИРАНИМ ОВАКВИМ ПОНАШАЊЕМ. МАНИ СЕ ЛОВА НА ВЕШТИЦЕ МА КАКВА КОМПАНИЈА ОВО ЈЕ БОРБА ЗА ПРАВДУ И ПРАВО. А ТО ТРЕБА ДА ЈЕ ДУЖНОС СВАКОГ ОД НАС СТРЕМЕЋИ ЗА БОЉИ И ПРАВЕДНИ СВЕТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исабелла

09.03.2022 15:20

Жао ми је што ово стављам на интернет, али немам избора. Зар никад нисам вјеровао у љубавне чаролије или чаролије док нисам упознао тог мађионичара када сам ове године посјетио свог пријатеља у украјини на пословном суммиту. Сусрећем човјека по имену др. Алаба био је стварно моћан, и могао је помоћи с чаролијама које би вратиле изгубљене, љубавнике и магични новац, магију или магију за добар посао или срећу. Сада сам сретан. Свједочим јер ме мушкарац за којег сам се хтјела удати напустио 5 тједана прије вјенчања и мој живот се окренуо наглавачке јер је наша веза трајала 3 године. Јако сам га вољела, али његова мајка је била против нас и није имала добро плаћен посао. Када сам срео овог мађионичара, рекао сам му што се догодило и објаснио му ситуацију. У почетку сам био неодлучан и сумњичав, али сам само покушао. И за два дана, кад сам се вратила у Њемачку, назвао ме пријатељ (сада муж) и дошао к мени и испричала сам се да је све договорено с његовом мајком и обитељи и добила нови разговор за посао да се удам. Нисам вјеровао јер је др. Алаба само питао моје име и име мог пријатеља и све што сам хтјела. Ето, сад смо сретни у браку и чекамо нашу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његов е-маил је: сада смо сретни у браку и чекамо нашу малу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његов е-маил је: сада смо сретни у браку и чекамо нашу малу бебу, а мој муж такођер има нови посао и живот нам је постао пуно бољи. Његова е-маил адреса је: дралаба3000@гмаил.цом Можете га контактирати и путем WхатсАппа/вибера на овај број +1(425) 477-2744

ОДГОВОРИТЕ