Ана, срећан ти рођендан!

Ана Ивановић је једна од ретких, не само спортисткиња, већ и људи уопште која се радује рођендану. Црнокоса лепотица данас је одувала 28 свећица на слављеничкој торти.

Тенис 06.11.2015 | 20:20
Ана, срећан ти рођендан!

Твитом: “Срећан ми рођендан!” започео је Анин дан.

Честитке су стизале са свих страна. Једна је, чини се, стигла два дана раније. Јер једна од најлепших жена света похвалила се букетом цвећа, а испод фотографије је написала: “Ако је волиш купи јој цвеће!” Не сумњамо да је букет стигао право из руку изабраника њеног срца Бастијана Швајнштајгера, првотимца Манчестер јунајтеда.

Верујемо да је тај букет био само наговештај дарова које је Ана добила од Швајнија. Не сумњамо да ће Немац бити прави џентлмен, па ће Ивановићеву вероватно извести на ручак или вечеру, а ко зна можда је изненади и авионском картом која води ка некој егзотичној дестинацији.

Ана је рођендан прославила у кругу најближих, породице и пријатеља. На друштвеним мрежама обожаваоци јој поручили да желе да се њихова љубимица врати на прво место светске ранг листе и још дуго их одушевљава добрим партијама!

Ана, срећно!

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Нина

06.11.2015 20:02

Ма како " једна од ретких, не само спортисткиња, већ и људи уопште која се радује рођендану". Па ко се не радује свом родјендану, једином дану у години који је искљуциво нас. Ја се радујем и не знам бас никога ко се не радује. А Ани срецан родјендан и да их јос много прослави. Срецно и свима осталима који ових дана славе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радник

06.11.2015 22:13

ма нлибо ме "дјура" и за њу и за њеног момка и ста це и ста би и гдје це. дајте ми посла.

ОДГОВОРИТЕ