Долорес Авеиро о сину: Хтјела сам да абортирам Роналда!

У остварењу редитеља Ентонија Вонкеа мајка славног Португалца и аса Реала открила да је желела да прекине трудноћу.

Фудбал 07.11.2015 | 20:40
Долорес Авеиро о сину: Хтјела сам да абортирам Роналда!

У 20 биоскопа у Шпанији 9. новембра биће премијерно приказан дугометражни документрарни филм „Роналдо“ британског редитеља Ентонија Вонкеа. Филм је рађен у сарадњи са португалском звездом тако да има „званични карактер“, а информације које прате филм кажу да је Кристијано Роналдо био веома задовољан оним што је видео. За љубитеље пикантерија можда ће најзанимљивији податак бити откриће Роналдове мајке Долорес Авеиро

- Нисам желела да родим Роналда. Имала сам већ троје деце, са мужем се нисам слагала због његове склоности ка чашици, али„бог је хтео другачије и данас сам поносна мајка. Све што имам дугујем Кристијану - рекла је Долорес.

Сам Роналдо каже да је прихватио идеју о снимању филма јер је желео да га свет заиста упозна, да види какав је ван терена. Филм биографски прате све фазе његове каријере, са коментарима самог Роналда који открива да је за њега „најважније победити“.

Признаје да је љут кад губи, да понекад „не зна да губи“ и да „ради ствари због којих се касније каје“, али све приписује свом темпераменту. Такође открива да га звиждуци мотивишу. „Нису ми потребни они који ме мрзе, али на неки начин јесу они који су против мене. То ми даје снагу.“ О својој ауто-стимулацији једноставно каже: “У мојој глави ја сам најбољи“.

Редитељ Ентони Вонке, добитник многих награда, каже да је филм сниман у највећој тајности јер другачије, због енормне популарности Роналда, не би било могуће. Истиче да је Роналдо максимално сарађивао уз додатак да га „хоће камера“ и да би , да није фудбалер, могао да буде добар глумац. Аутор мисли да филм „верно одсликава Роналда“. Такође признаје да је после сарадње са славним фудбалером сасвим променио мишјење о њему.

- Надам се да ће се и гледаоци уверити да Роналдо уопште није арогантан - каже Вонке.

О раном одласку од куће, са само 11 година, Кристијано каже:

- Био је то најтежи моменат у мом животу, али захваљујући подршци фамилије успео сам и постао ментално спреман за све изазове у животу.

Његова мајка Долорес у филму каже:

- Да се није посветио фудбалу, вероватно би постао наркоман. У филму ће се чути да некадашњу изјаву да га „не воле зато што је леп и богат“ сматра грешком.

"Отац је био стално пијан”
Роналдо у филму говори и о свом оцу:
- Никад га нисам довољно упознао, био је пијан скоро сваког дана. Желео сам другачијег оца. Никад нас није малтретирао физички, али ја сам био његова жртва.

Премијера 9. новембра
Занимљиво је да ће се филм приказати у целом свету само 9. новембра, после тога креће продаја ДВД. За обожаваоце Роналда и податак да је ових дана у Лондону, на енглеском, изашла биографија славног Португалца. Аутор је Гиљем Балаге, шпански новинар који живи у Лондону и сарађује са „Асом“, који је већ објавио биографије Пепа Гвардиоле и Леа Месија.

Коментари / 0

Оставите коментар