Звезда сања Нинкова, али узалуд!

Јасно је да је црвено-белима неопходан десни бек, али то неће бити некадашњи капитен који сада наступа за Тулуз.

Фудбал 07.11.2015 | 12:40
Звезда сања Нинкова, али узалуд!

Десни бек. Један од приоритета Црвене звезде у јануарском прелазном року. Иако репрезентативац код Радована Ћурчића, актуелни десни бек црвено-белих Марко Петковић није одушевио ове јесени и клуб тражи боље решење од њега. На листи жеља се нашло име Павла Нинкова, али дефанзивац Тулуза ће остати само сан за црверно-беле...

„Спорт“ пише да је Нинков близу повратка на Маракани, али с обзиром каква је његова ситуација у Тулузу таква да је његов повратак на Маракану нереална опција.

„Нинков је недавно продужио уговор са Тулузом. Задовољан је условима у Француској, клуб рачуна на њега и у овом тренутку не размишља о повратку у Србију“, рекао нам је његов менаџер Бојан Остојић.

Нинков је током три године у Црвеној звезди догурао и до статуса капитена, после чега је прешао у Тулуз чији дрес носи већ пету сезону.

Планови Миодрага Грофа Божовића су да се екипа појача и да се попуне све спорне позиције у тиму како би Звезда напала пласман у Лигу шампиона. Место десног бека је једно од дефицитраних позиција, очекују се продаја Петковића, али и одлазак његове алтернативе Цветковића. Пре Нинкова је на листу жеља стављено име Филипа Стојковића из Чукаричког што се чини као реалнија опција.

Коментари / 0

Оставите коментар