НБА: Роуз и Чикаго - вријеме је за растанак?!

Према информацијама америчке ТВ мреже ЕСПН, МВП за 2011. годину ускоро би могао да напусти "Ветровити град".

Кошарка 06.11.2015 | 15:00
НБА: Роуз и Чикаго - вријеме је за растанак?!

"Није Роуз крив за то што му је повређено колено, али ни његов став није баш савршен", открио је у среду добро обавештени амерички новинар Брајан Виндхорст.

Том реченицом, он је јавно наговестио оно о чему се "шушка" већ неколико недеља: Ближи се раскид Дерика Роуза и Чикага, после седам година.

"Не знам колико ће то дуго трајати, ни када ће тај растанак бити завршен, али се то јасно види. Екипа и читава организација Булса кренули су напред", појачао је тврдњу Американац.

Тренутно би само један тим имао простор за Роузову плату (16,4 милиона долара), а то је Портланд, који на тој позицији већ има лидера тима - Демијена Лиларда. До истека уговора некад најбољег играча лиге остало је још мање од две године (2017).

Без обзира на епилог ове приче, честа одсуства бившег МВП-а створила су простор за афирмацију Џимија Батлера, који је он апсолутно искористио. Булси се све чешће зову његовим тимом, него "екипом Дерика Роуза".

"Није ме брига за то чији је тим и уопште то не гледам. Посао ми је само да побеђујемо. Када смо успешни, онда сви изгледају сјајно", рекао је летос Батлер, након неколико објава о наводном сукобу два најбоља играча тима Фрејда Хојберга.

Коментари / 0

Оставите коментар