Бензема оптужен за изнуду!

Француско тужилаштво подигло је оптужницу против нападача Реал Мадрида Карима Бензема, који је у среду приведен и ноћ је провео иза решетака. Он је током током саслушања признао полицији да је учествовао у уцењивању саиграча из националне селекције Матјуа Валбуене снимком секса, али и да је то урадио јер је био приморан.

Фудбал 06.11.2015 | 12:40
Бензема оптужен за изнуду!

Француски медији јављају да је у октобру Бензема о постојању снимка секса Валбуене са, за сада, неименованом особом или особама, разговарао са уцењеним саиграчем током окупљања репрезентације. Он је то признао истражитељима, и то након што му је то наводно затражио "друг из детињства", кога су контатирала тројица уцењивача код којих је снимак и био.

Тужилаштво је у четвртак и званично подигло оптужницу, а локална штампа јавља да истражитељи покушавају да утврде да ли је Бензема, као што тврди, Валбуени споменуо снимак само шале ради, или је покушавао да га убеди да плати уцењивачима.

Те три особе су у међувремену биле ухапшене, а приведен је био и још један француски фудбалер, Ђибрил Сисе, такође у вези са овим случајем.

Извори француске штампе говоре да, иако то још није званично потврђено, на снимку постоји забележен сексуални чин фудбалера Лиона Матјуа Валбуене и једне девојке, те да је од тог француског репрезентативца трочлана банда тражила од 50.000 до 100.000 евра како снимак не би обелоданила.

Матју Валбуена је дошао овог четвртка на тренинг Олимпика из Лиона али, видно узнемирен свиме што се дешава, није тренирао. Оно што је посебно занимљиво, на својој Фејсбук страници - као "профилну фотографију" ставио је ону на којој га грли управо Карим Бензема.

Бенземин адвокат, са друге стране, оповргава да је француски нападач признао било шта, те да константно тврди да нема апсолутно никакве везе са уценом. Ипак, изгледа да тужилаштво није поверовало у то, па је оптужница и званично подигнута.

Коментари / 0

Оставите коментар