Радоњић: Покушаћемо да изненадимо Фенер!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће екипа покушати да победи Фенербахче у Евролиги и направи изненађење.

Кошарка 06.11.2015 | 09:00
Радоњић: Покушаћемо да изненадимо Фенер!

Утакмица 4. кола Евролиге између Црвене звезде Телеком и Фенербахчеа игра се у петак од 20 сати у Комбанк арени.

Фенербахче се налази на трећем месту на табели са две победе и једним поразом, док је Звезда последња са скором 1-2.

"Фенербахче је направио много промена у тиму, иако је прошле сезоне био фантастичан у Евролиги, ове жели још више. Имају најтрофејнијег тренера у Европи, искусне играче и сигурно ће реаговати на неке поразе. Циљ нам је да будемо бољи него у протеклим мечевима", рекао је Радоњић на конференцији за медије у Комбанк арени.

Црногорски стручњак истиче да црвено-бели нису без амбиција у дуелу са клубом из Истанбула.

"Покушаћемо да направимо добар амбијент и уз подршку навијача евентуално дођемо до изненадјења. Не могу да кажем да смо близу максималног нивоа, због промена тима, потребно нам је још доста времена да би ова екипа показала право лице. Сигуран сам да ћемо изгледати боље него раније", рекао је Радоњић.

Радоњић истиче да ће Маик Цирбес опоравља и да ће у четвртак највероватније тренирати.

"Против Фенербахчеа није реална слика да се у потпуности види изглед тима. Изгледамо боље него у прошлим утакмицама. Турски тим је против Стразбура показао мало, а доста тога победом против Реала. Имају пуно нових играча и неопходно је време. Ништа не може за пар дана, да је тако сви би били прваци", поручио је тренер Звезде.

Он је кратко прокоментарисао један од могућих формата нове Евролиге према којем би Црвена звезда играла квалификације за пласман међу најбољих 16 тимова.

"Сматрам да овај предлог који стоји неће бити уважен. Много земаља економски јаких тешко ће дозволити то. Надам се да ће доћи до формата који нам одговара", закључио је Радоњић.

Коментари / 0

Оставите коментар