ЦЗ: Менаџери, даље руке од Катаија!

Председник Црвене звезде огласио се поводом наводног физичког сукоба најбољег играча ове сезоне и његовог менаџера.

Фудбал 05.11.2015 | 18:40
ЦЗ: Менаџери, даље руке од Катаија!

У ФК Црвена звезда мира нема. Ни када екипа игра одличан фудбал и убедљиво води на табели Суперлиге.

Финансијски проблеми нису новост, али оно што се, по писању листа Спорт недавно догодило јесте. Наводно је дошло до физичког сукоба најбољег играча црвено-белих ове сезоне, Александра Катаија, и његовог менаџера, Бошка Јанковића, иначе, члана Управног одбора КК Партизан!

Као разлог, наводи се подела процената од будућег трансфера Звездиног фудбалера.

"Овај менаџер има пословног партнера Игора Лазаревића из агенције Скудерија спорт, коме такође треба да припадне 'део колача' пошто су заједно 2014. године завршили позајмицу Катаија из Олимпијакоса у Звезду", пише Спорт.


Катаи је читав случај пријавио надлежнима у клубу, а тим поводом огласио се председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић.

"Свима нама у клубу је јако важно да сви играчи буду фокусирани само на своје професионалне обавезе. Нећемо дозволити било коме, а најмање менаџерима, да узнемирава наше играче, јер смо на добром путу да освојимо шампионску титулу", пише у Мијаиловићевом саопштењу објављеном на клупском сајту.

"Црвена звезда је велики клуб и учиниће све да заштити сваког свог играча од било каквих напада са стране. Ничији приватни интерес не може бити изнад интереса Црвене звезде", додао је председник црвено-белих.

Александар Катаи је летос раскинуо уговор са Олимпијакосом да би остао у Црвеној звезди и том приликом клубу из Пиреја "оставио" 300.000 евра.

Због сјајних партија ове сезоне за крилног фудбалера недавно је стигла понуда вредна 1.500.000 евра, али су је у Љутице Богдана одбили, сматрајући да могу више да зараде на 24-годишњем момку из Србобрана.

У свом обраћању јавности, Мијаиловић је истакао да ће Катаи сигурно остати међу црвено-белима до краја европских квалификација.

"Александар Катаи свакако не може да иде из Црвене звезде пре завршетка квалификација за Лигу шампиона 31. августа следеће године, тако да нема потребе да се менаџери мувају око њега. Он је последњи играч који може напустити Црвену звезду. Нама је једино важно да Катаи буде срећан и задовољан у Црвеној звезди и фокусиран само на тренинге и што боље игре. Тако ће и бити", поручио је Мијаиловић.

 

Коментари / 0

Оставите коментар