У Сарајеву потписано пет споразума

Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић и предсједник Владе Србије Александар Вучић потписали су данас у Сарајеву Протокол о сарадњи у тражењу несталих лица, између Савјета министара БиХ и Владе Србије.

Босна и Херцеговина 04.11.2015 | 22:59
У Сарајеву потписано пет споразума

Након прве заједничке сједнице данас у Сарајеву, Протокол о сарадњи између Владе Србије и Савјета министара БиХ на очувању моста Мехмед-паше Соколовића у Вишеграду потписали су министар пољопривреде и заштите животне средине Србије Снежана Бошковић Богосављевић и министар цивилних послова у БиХ Адил Османовић.

Богосављевићева и министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић потписали су Споразум о сарадњи у области заштите животне средине и одрживог развоја између Владе Србије и Савјета министара БиХ.

Шаровић је са министром трговине, туризма и телекомуникација Србије Расимом Љајићем потписао и Меморандум о сарадњи у области извоза и увоза наоружања, војне опреме и робе двоструке намјене између Министарства спољне трговине и економских односа БиХ и Министарства трговине, туризма и телекомуникација Србије.

Меморандум о разумијевању између Владе Србије и Савјета министара БиХ у области телекомуникација потписали су Љајић и министар комуникација и транспорта у БиХ Славко Матановић.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милојко

04.11.2015 12:41

Био сам у праву када сам рекао да че састанак у Сарајеву бити успјешан, Честитам Министрима на потписима 5 протокола.Надам се да че бити још више оваквих добрих вијести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

04.11.2015 13:02

Тако треба,у интересу земље и народа а не за џепове црвене банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

04.11.2015 13:16

Јесил видјео ти своју банку у Добоју и Бијељини, банда је у Добоју на власти од 1992 године и назадовала град за сто година...

Name

РадикалНО

04.11.2015 13:22

Трла баба длан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шећерлама

04.11.2015 22:03

Јаке ствари издоговарали у пм

ОДГОВОРИТЕ