Вазура грмео на играче да се тресла свлачионица!

Овако даље неће моћи! “Суђење је било криминално. Арбитар је делио неправду, а не правду”, каже челник Партизана.

Фудбал 04.11.2015 | 12:00
Вазура грмео на играче да се тресла свлачионица!

Када год помислите да Партизан не може ниже да падне у домаћем првенству, играчи црно-белих се потруде да вас демантују. Нови тренер Друловић није успео да нађе кочницу која ће зауставити стрмоглави пад, а после још једног фијаска у Горњем Милановцу нико више не може да пронађе разумевање за издања Партизана ове јесени. Ни две победе у Лиги Европе нису довољне да покрију рупу којој је Партизтан сам себи ископао у Србији и наставља да је продубљује.

Пораз од Металца је код навијача изазвао разочарање и увредљива скандирања, а бес и љутњу код управе. Конкретно код Милоша Вазуре који је после меча сишао у свлачионицу и сасуо бујицу критика на рачун првотимаца.
“Било је заиста непријатно, тресли су се зидови од буке. Уз замерке за игру, предочио сам им и неке приватне ствари које су утицале да све буде овако како јесте. Једно је сигурно, овако даље неће моћи”, каже Вазура у разговору за Новости.

У оваквим околностима су у Партизану некада пљуштале казне, али екипу већ у четвртак очекује гостовање у Билбау…
“Не бих сада о конкретним казнама, о томе ћемо причати после утакмице у Билбаоу. Сигурно је само да више неће бити толике слободе и да ће играчи морати да проводе много више времена у карантину, не само уочи утакмица”.

Поред играча, Вазура види кривце и у судијама.
“Суђење је било криминално. Арбитар је делио неправду, а не правду. Ту мислим на пенал за домаћина, искључење Остојића до којег је дошло после притиска са трибина и од стране тренера Металца. Невероватно, да није тужно било би смешно. Шта тек да кажем за недосуђени пенал за Партизан? Ту тек нема ништа спорно, чист је као суза”, оцењује овај фудбалски радник.

Партизанов челник иде толико далеко да најављује да ће тражити узузеће судије Димитријевића.
“Тражићемо његово изузеће са наших утакмица, ако је могуће и трајно искључење Димитријевића из српског фудбала. Јуче је то урадио нама, ко зна коме ће следећи пут”, закључио је за Новости разочарани Партизанов генерални директор, Милош Вазура.

Коментари / 0

Оставите коментар