Прекопане улице у центру Бијељине

Скоро мјесец дана како су раскопане улице у строгом центру града Бијељина. Улица Доситеја Обрадовића и Светог Саве прекопаване су због санације цијеви Градске топлане.

Република Српска 03.11.2015 | 12:35
Прекопане улице у центру Бијељине

Ни након 15 дана како су затрпане рупе, улица се не асфалтира и већ представља проблем за учеснике у саобраћају, највише возаче, али и пјешаке.

Возачи како би избјегли рупе, често прелазе у другу коловозну траку, како би избјегли исте. Такође, бројна су негодовања возача чији аутомобили највише страдавају због ископаних улица, али и лоше санираних прекопа. Истичу да се контроле над онима који прекопавају саобраћајнице требају пооштрити.

"Улице прекопава ко хоће и како хоће. Није риједак случај да прекопана улица дуго остане необновљена, а и послије санирања прекопа поново се на тим мјестима стварају рупе јер се посао не уради прописно" рекао је за портал ИнфоБијељина наш суграђанин Небојша.

Питамо се, до када ће ове локације бити раскопане!?

Извор: Инфо БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бањалучанин

03.11.2015 11:47

У Бањалуци је нон-стоп тако. Уз то, закрпа на закрпи. Још мало па ће се по граду, и то центру, моћи само трактором и џипом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост

03.11.2015 12:00

Таква је цјела РС нити кога брига вазно је узети Новац запоцет и готово, тö је Пљацка то је срамота ит је презобразлук али ни онај које дао налог н нити оном који изводиб радове није у циљу да то треба заврсити. Јадни су наси слузбебици све купљене Дипломне и сви се боје некога а не стиде свог Народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре гост

03.11.2015 15:33

Сваког госта два сата доста.

Name

за гост

03.11.2015 19:01

Мозда је у питању она народна "колико пара, толико музике".