Видео: Лалатовићу, зар се тако понаша?! Шта год да је било...

После победе чачанског Борца над Радничким у Нишу од 0:1 у борби за друго место на табели Суперлиге, дошло је до врло ружних сцена стадиону "Чаир".

Фудбал 02.11.2015 | 22:40
Видео: Лалатовићу, зар се тако понаша?! Шта год да је било...

Чачани су успели да остану одмах иза водеће Црвене звезде, што су прославили тако што су тренера Ненада Лалатовића носили по терену. То славље испровоцирало је навијаче Радничког и иницирало инциденте. Нишлије су засуле госте упаљачима, чашама, пластичним флашама и другим предметима.


Неизбежно је било и вређање, а посебно се на мети нашао Лалатовић.

Стратег Борца је и разменио псовке у вербалном сукобу са представницима Радничког приликом уласка у тунел на путу до свлачионице, а све се наставило и испред сале у којој су новинари чекали обраћање тренера.

Силне псовке, упућене и на Лалатовићев рачун, али потом и са његове стране, можете погледати у снимклу који је на Јутјубу објавила "Соутх медиа".

"Како вас није срамота, вређају ми целу фамилију од ког минута?", види се најпре на снимку, док Лалатовић почиње расправу са Дарком Булатовићем, бившим председником Радничког.

Када се из ходника, у коме се Булатовић налазио, зачула реченица у којој се на снимку разазнаје само "материну", Лалатовићу је пукао филм.

"Марш у п**** материну! Матер вам је*ем ја!"

"Је*ем ти матер!", био је одговор Ненаду Лалатовићу, а онда је он, одлазећи, наставио да псује:

"Ма, је*ем и ја теби 101 мајку. Пи*ка ти бре, материна, сељачка!"

"Ма, маму ти је*ем!", наставило се добацивање из ходника, као и Лалатовићеви одговори:

"Ма, попушиш ми к*, п**** једна! Маму ти ј*, п* сељачка! Кога бре вређате целу утакмицу, мајке вам га набијем. Ја да вам ћутим овде? Пи****ино једна", последње је што је Лалатовић рекао пре обраћања новинарима.

Коментари / 0

Оставите коментар