ЛШ: Почиње расплет, Манчестери дрхте!

Ни плави, ни црвени део Манчестера није спокојан уочи наставка Лиге шампиона. Мажић на терену, "Бамби" против бившег клуба.

Фудбал 02.11.2015 | 20:40
ЛШ: Почиње расплет, Манчестери дрхте!

Почиње расплет!

Српски фудбалски репрезентативац Зоран Тошић у дресу московског ЦСКА враћа се на Олд Трафорд са жељом да против бившег клуба настави голгетерску серију и поведе Русе према другој фази Лиге шампиона.

Популарни Бамби постигао је два гола на последња два меча и биће велики адут Московљана, поготово што се у Манчестеру, где је започео интернационалну каријеру, осећа као код куће.

Меч свакако има велики значај, пошто на половини такмичења у Б групи сва четири тима имају скоро пођеднаке шансе за пласман у осмину финала. Истовремено, ПСВ ће у Ајндховену дочекати Волфсбург.

У групи А Реал Мадрид дочекује ПСЖ и после дуела на стадиону Сантјаго Бернабеу могло би да буде јасније ко ће са прве позиуције проћи даље.

Тренер Реала Рафаел Бенитез и даље има великих проблема са повредама јер су одсутни Герет Бејл, Џејмс Родригез и Карим Бензема, због чега ће највећи терет у нападу поново пасти на Кристијана Роналда.

Ни ПСЖ неће изаћи у најјачем саставу јер нема повређеног Маркињоса и Хавијера Пастореа, који је добио коњуктивитис.

"Мислим да ће Реал играти много боље него у Паризу. Они имају обавезу да победе јер играју на свом терену, играће нападачки, због чега ће моји нападачи имати доста простора", рекао је Блан.

Други дуел групе игра се у Украјини између Шахтјора и Малмеа, а гостима одговара бод како би наставили европску причу.

Фудбалери Севиље последњу шансу да ухвате прикључак у наредну рунду имаће против Манчестер Ситија у Андалузији. Освајач Лиге Европе још увек жали што је у Манчестеру поражен у последњем минуту, али сутра могу много тога да поправе.

У старних 11 Манчестер Ситија извесно је биће Александар Коларов.

Лидер Јувентус гостује Борусију у Менхегладбаху и жели да поправи утисак из Торина када није било голова.

Српски арбитар Милорад Мажић судиће меч у Лисабону између Бенфике и Галатасарају у оквиру Ц групе, док се у другом мечу састају Астана и мадридски Атлетико.

ГРУПА А

Шахјтор – Малме
Реал Мадрид - ПСЖ

ТАБЕЛА: ПСЖ 7, Реал Мадрид 7, Малме 3, Шахтјор 0.

ГРУПА Б

Манчестер Јунајтед - ЦСКА Москва
ПСВ Ајндховен - Волфсбург

ТАБЕЛА: Волфсбург 6, Манчестер Јунајтед 4, ЦСКА 4, ПСВ 3.

ГРУПА Ц

Астана - Атлетико Мадрид (16.00)
Бенфика - Галатасарај

ТАБЕЛА: Атлетико Мадрид 6, Бенфика 6, Галатасарај 4, Астана 1.

ГРУПА Д

Борусија Менхенгладбах – Јувентус
Севиља - Манчестер Сити

ТАБЕЛА: Јувентус 7, Манчестер Сити 6, Севиља 3, Борусија 1.

Коментари / 0

Оставите коментар