"Пинк пантер" рањен због "бизниса"

Младен Лазаревић (34), пљачкаш златаре у Дубаију који је рањен је јуче у сачекуши у Београду, имао је нерашчишћене рачуне са некадашњим друговима из затвора, сазнаје "Блиц" од саговорника упућених у истрагу.

Србија 01.11.2015 | 19:53
"Пинк пантер" рањен због "бизниса"

Лазаревићево име се последњих година повезује не само са пљачкама драгуљарница већ и са дрогом.

"У тим пословима треба тражити мотив напада на њега, али и с претходним покушајем у Нишу, пре скоро две године, када је испод џипа „мерцедес“ његове супруге Бојане, такође чланице банде, нашао експлозивну направу која није експлодирала", каже саговорник „Блица“ упознат са истрагом.

Лазаревић је 22. децембра 2013. у Нишу избегао смрт, а кола су била паркирана у Улици Албанске голготе.

"Још тада се помињало да је Лазаревић кумовао хапшењу неких чланова криминалне групе, због чега су му дојучерашњи пајтоси из затвора запретили да ће му се осветити. А питање је с ким има нерашчишћене рачуне у вези с дрогом" - констатује наш саговорник.

Лазаревић је јуче рањен у сачекуши у Земуну. Он је био у белом џипу „ланд ровер“ београдске регистрације, када му је пришао црни „ауди“, из којег је нападач испалио 30-ак метака у шофершајбну и стакло са возачеве стране.

Атентатор је побегао, а Лазаревић је успео да се сам довезе до КБЦ „Бежанијска коса“, где је констатовано да није у животној опасности. Како незванично сазнајемо, он је исечен по врату и глави и налази се у Земунској болници.

Полиција је одмах пошла у потеру за пуцачем из „аудија“, који је побегао према аутопуту Београд - Загреб. Међутим, нападач или више њих је умакло. Полиција одшлепала изрешетани џип „ланд ровер“ због вештачења.

На јавном сајту Интерпола не постоји потреница за Младеном Лазаревићем, али се и даље потражује његова супруга Бојана. За њим је расписана међународна потерница због учешћа у пљачки златаре у Дубаију 2007. године, када је за само 90 секунди украден накит вредан више од десет милиона евра! Лазаревић се сумњичи и да је учествовао у крађи драгуља вредних неколико милиона евра у Вадуцу, због чега и лихтенштајнска полиција трага за њим.

Младен и Бојана на потерницама због крађе драгуља вредних више од десет милиона евра, украдених у Дубаију 2007.Лазаревић је наводно откуцао сараднике из „Пинк Пантера“, који су му из затвора запретили да ће му се осветити.

Извор: Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

01.11.2015 11:15

Данас бизнис не можеш имати, убише људи

ОДГОВОРИТЕ