Џеко: Скудето је далеко важнији од мојих голова!

Центарфор Роме Един Џеко рекао је да није под притиском због само једног постигнутог гола и додао да је важније да екипа освоји шампионску титулу.

Фудбал 01.11.2015 | 18:00
Џеко: Скудето је далеко важнији од мојих голова!

Џеко је постигао један гол у осам првенствених утакмица у Серији А, откако је овог лета дошао из Манчестер Ситија.

Репрезентативац Босне и Херцеговине признао је да није задовољан својим досадашњим наступима за 'Вучицу', али да жели да помогне екипи да освоји први Скудето још од сезоне 2000-2001.

"Нисам срећан, пошто су ми голови важни, али не осећам притисак. Екипа је много важнија. Мислим да би сви више волели да тим победи, а да Џеко остане на једном постигнутом голу. Голови ће доћи, а у сваком случају намештам голове. Свуда сам постизао голове, а сигуран сам да ћу и у Роми, али нећу себи да стварам притисак", рекао је Џеко за Газзета делло Спорт.

"Спреман сам да наставим 'сушни период' до краја сезоне ако ћемо освојити шампионску титулу. То (титула) се не дешава често и било би ми много важније да је освојим него да одем на Европско првенство са Босном, са којом сам већ играо на Светском првенству", додао је 29-годишњи нападач.

Рома је у среду победила Удинезе са 3:1 и преузела прво место на табели Серије А, а у суботу ће на гостујућем терену играти против четвртопласираног Интера, од кога има два бода више.

"Има још много да се игра. Утакмица са Интером није одлучујућа, али је важна. Не смемо да размишљамо о поразу, а онај ко победи стећи ће самопоуздање. Ове године нема фаворита, ту су Интер, Наполи, Фјорентина и Јувентус, који је велики тим и опоравиће се", рекао је Џеко.

Коментари / 0

Оставите коментар