Божовић: Звезда се распада, немамо ни за кафу!!!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић љут је на управу клуба јер играчи месецима нису добили плате и премије, а остварили су 12 узастопних победа.

Фудбал 31.10.2015 | 10:40
Божовић: Звезда се распада, немамо ни за кафу!!!

Црвено-бели у суботу дочекују ОФК Београд у 16. колу Суперлиге, где имају 14 бодова више од најближег пратиоца Борца, а 16 од најваћег ривала Партизана.

"Обећали су ми да ће све да буде у реду када сам долазио. Човек се држи за реч, во за рогове. Ако поделиш 50.000 евра онда 30 људи добије. Љут сам на управу, оосле оваквих резултата...", рекао је Божовић.

Тренера Звезде посебно се љути што се не зна ко води клуб, јер је актуелна управа на одласку, а избори за нову су одложени.

"Не знамо ко држи клуб, разговарамо између себе. Странци то тешко подносе. Када неко потпише уговор тешко им је објаснити да нема пара. Они долазе из сређених земаља где плата не касни. Никад нисам радио са бољим људима, иако не примају плате. Нико то не помиње, али ја морам. Играчи у Звезди не примају плате ни премије, а атмосфера у свлачионици је одлична. Они не примају плате, ни људи који раде, клуб и даље стоји на ногама, не знам како. Нико не прави проблеме, то је оно што нас држи до децембра, до када ћемо сигурно побеђивати. Ја никада нисам био срећнији у животу. Налазим се у најбољем клубу на свету. Зарађивао сам велику лову, али никада нисам био срећан", рекао је црногорски стручњак.

"Јуче сам тражио кафу кад сам дошао на тренинг. Међутим, рекли су ми да нема пара за кафу. Замислите оволико велики клуб. Ово је баш чудно. Ово је велики клуб који се распада, може да се распадне у сваком тренутку. Ако треба боље да прођемо као Ренџерс, јер ово што ми побеђујемо Бачку и Сурдулицу мало кога занима. Звезда не може без Лиге шампиона", нагласио је Божовић.

Тренер Звезде је индиректно прозвао и власт што не помаже клубу.

"Овај клуб има подршку пола Балкана. Нека реагује ко хоће, могу и марсовци, јер сам чуо да има живота и ван земље. Кажем, истрпећемо до децембра, играћемо са кравама да се не наљуте ови из Сурдулице. Али неко мора да препозна да је Лига шампиона нешто чему Звезда тежи", истакао је Божовић.

Утакмица између Црвене звезде и ОФК Београда игра се у суботу од 17 сати на стадиону Рајко Митић.

О мечу са ОФК Београдом:

"Мислим да би све осим наше победе била велика катастрофа за нас, зато што смо у изванредној серији од 12 победа у низу. Екипа је врло расположена за фудбал и за игру. Све наше утакмице су занимљиве, има много голова. Примамо и дајемо, али такав је наш стил игре. У фудбалу су изненађења могућа, али морало би да се деси нешто немогуће да ми сутра (субота) изгубимо утакмицу", рекао је Божовић.

Коментари / 0

Оставите коментар