Фудбалер Челсија тражен због силовања у Канади!

Бразилац Лукас Пјазон и сународник Андреј Да Силва осумњичени су за сексуални напад на 21-годишњу Канађанку!

Фудбал 01.11.2015 | 14:00
Фудбалер Челсија тражен због силовања у Канади!

Велика нада Челсија, Бразилац Лукас Пјазон, налази се на потерници кандаске полиције која истражује могући секусални напад који је везиста починио у јулу ове године.

Пјазон (21) и његов земљак Андреј Да Силва Вентура (22) осумњичени су да су натерали 21-годишњу жену на “присилан сексуални однос” након што су је упознали у једном ноћном клубу у Торонту.

Полицији је предочено да су њих двојица на крају вечери завршили у кући једне од девојака где се инцидент догодио, а њих двојица су у то време били део фудбалске репрезентације Бразила која је представљала ову земљу на Панамеричким играма.

Напад се, наводно, догодио у суботу, 25. јула истог дана када је Пјазон у утакмици за бронзану медаљу ушао са клупе и постигао победонасни гол за тријумф Кариока против Панаме. Андреј, који наступа за Ботафого у бразилској Серији А, дао је први гол на том мечу, а очигледно им ти погоци нису били довољни, па су нешто касније кренули по још…

У саопштењу које је данас издала полиција Торонта каже се и да ће поменути фудбалери морати да буду изручени држави Канади како би се суочили са оптужбама.

Портпарол Челсија кратко је поручио да су у клубу свесни оптужби на рачун Пјазона, али да не желе да коментаришу ништа у овом тренутку.

Лукас Пјазон стигао је на Стамфорд Бриџ у лето 2011. из Сао Паула за око 7.000.000 евра. Тог лета Плавци су успели да савладају Јувентус у трци за његов потпис, али је од доласка у Лондом само једном наступио за Челси и то у тријумфу над Астон Вилом (8:0) у децембру 2012. године.

Већи део у протекле четири сезоне провео је на позајмицама у Малаги, Витесеу и Ајнтрахту, а тренутно је позајмљен енглеском друголигашу Редингу, за који је постигао ове јесени два гола на седам утакмица у Чемпионшипу.

Коментари / 0

Оставите коментар